0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

11.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Mšeno C v Janově body neztratilo


Branky


0

V jedenáctém kole Jablonecké III. třídy na sebe narazil momentálně třetí Sokol Janov a vedoucí tým tabulky Jiskra Mšeno C. Mšeno nakonec napjatý duel zvládlo lépe a odváží si tak cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se hrálo vyrovnané utkání a ani jeden z celků nechtěl udělat chybu. Poté začali mít hosté mírně navrch, ale do gólové příležitosti se nedostali. Do konce prvního poločase se hrálo nepříliš zajímavé utkání a poločas, tak skončil 0:0. Hosté vstoupili do druhého poločasu nabuzení a v 60. minutě slavil gól Mšenský Koudelka, který momentálně kraluje tabulce střelců III. třídy a mnoho gólů nastřílel i za Mšenské ''béčko''. Tento stav vydržel až do konce zápasu, tudíž si Mšeno odváží tři body a příští utkání se postaví v neděli od 10 doma proti celku z Rádla.



Sestavy



Jiskra Mšeno C
R. Hýř [-] - M. Dočkal [-] , J. Hujer [-] , F. Šebek [-] , B. Novotný [-] - D. Ryšavý [-] , B. Novotný [-] , M. Dutka [-] , H. Hadidi [-] - J. Koudelka [-] , M. Kocúr [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.