2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K druhému poločasu jsme přistoupili laxně, mrzelo trenéra Ratibořských Hor po prohře s Lomnicí


Branky


4. V. Říha , 35. P. Mareš - 22. F. Leiš , 30. F. Leiš , 71. P. Krejník , 80. L. Nohava
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Ratibořské Hory
Milan Balík (trenér): K tomuto utkání jsme nastoupili v poměrně nejsilnější sestavě a hned ve 4. minutě jsme se ujali vedení brankou Vojtěcha Říhy. Místo toho, abychom poté hru kontrolovali, jsme do naší hry opět vnesli nedisciplinovanost a nesoustředěnost, za což nás soupeř potrestal a dvěma góly otočil skóre utkání na 1:2. My jsme ale stačili do poločasu vyrovnat brankou Patrika Mareše. Ve druhém poločase jsme místo toho, abychom se poprali o výsledek, zabojovali a předvedli fanouškům, že chceme vyhrát, přistoupili ke druhému poločasu laxně, někteří naši hráči až s ostudným přístupem. Soupeř nás potrestal dvěma góly v 71. a 80. minutě a své vítězství si za bojovnost a nasazení opravdu zasloužil. Z našeho mužstva nemohu za předvedený výkon bohužel pochválit nikoho. V posledním letošním utkání nastoupíme v sobotu 11.11. od 10.00 na hřišti Sokola Chotoviny.




Sestavy


SK Ratibořské Hory
V. Krch [-] - B. Greguš [-] , L. Homola [-] , D. Kutiš [-] , M. Prokeš [-] , A. Fišer [-] , P. Mareš [-] (46. S. Katolický [-] ) , J. Vaněček [-] , F. Kment [-] , V. Říha [-] (67. D. Feichtinger [-] ) , L. Skopec [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
J. Boček [-] - F. Leiš [-] , P. Pancíř [-] (88. J. Burda [-] ) , V. Božovský [-] , J. Čuta [-] , P. Krejník [-] (85. R. Dlouhý [-] ) , V. Melichar [-] , M. Šachl [-] , L. Nohava [-] , M. Šachl [-] , L. Čáp [-] (77. M. Šálený [-] )

ŽK: 21. M. Prokeš , 41. V. Říha , 68. S. Katolický - 10. P. Krejník , 75. M. Šachl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ambrožová Hana - ZAVADIL Petr, ŠITNER Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.