4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Protivín si doma v pohodě poradil s nováčkem ze Sezimáku


Branky


0

Vstup do vyšší soutěže zatím vůbec nevychází Sokolu Sezimovo Ústí. Po vysoké domácí porážce v derby s Táborskem B (2:6), si připsal nováček soutěže další vysokou prohru na hřišti Protivína, tentokrát 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Protivín šel brzy do vedení

Protivín po úvodní remíze na hřišti Třeboně přivítal na svém hřišti nováčka ze Sezimova Ústí. Hosté nevstoupili do soutěže zrovna ideálně a v úvodním kole schytali před domácími diváky půl tucet branek od Táborska B.

 

Domácí hráči mohli oproti minulému týdnu počítat se službami zkušeného Prášila, naopak hosté se museli obejít bez Bartesky. Hráči Sezimova Ústí se ještě ani nerozkoukali a už prohrávali. Ve 4. minutě špatný odkop Podroužka zachytil Zbyněk Vorel a přihrávkou vybídl ke skórování svého bratra Jaromíra Vorla, který se sám proti brankáři Plachému nemýlil – 1:0.

 

V 15. minutě fauloval na hranici velkého vápna unikajícího Škardu domácí Rothbauer a hosté dostali výhodu přímého kopu z velmi dobré vzdálenosti. Bohužel Sazma poslal svůj pokus jen do domácí zdi. Na druhé straně odvrátila centr Zacha hostující obrana jen k nohám Zbyňka Vorla, který pálil pohotově a za brankářem Plachým se rozezvučelo břevno.

 

Ve 20. minutě dostal hodně prostoru k zakončení hostující Šmíd, ale jeho střela šla mimo tři tyče Hanusovy branky. Se střeleckými pokusy nezůstávali pozadu ani domácí, ale Moravcova střela z 25 metrů šla nad branku.  Hra se přelévala z jedné strany na druhou a o chvilku později se po kolmici za obranu dostal před brankáře Hanuse hostující Hoffmann, ale jeho zakončení šlo jen těsně vedle zadní tyče.

 

Ve 30. minutě zahrával přímý volný kop domácí Jaromír Vorel, ale jeho střela přes zeď nezamířila mezi tři tyče. Ve 38. minutě si našel přetažený centr Zacha Jaromír Vorel, ale jeho hlavička skončila jen těsně vedle levé tyče brankáře Plachého. Protivín měl v závěru poločasu více ze hry, ovšem nejprve střelecký pokus Moravce brankář Plachý dokázal vyrazit a po akci Jaromíra Vorla, vychytal brankář hostí v gólové šanci Prášila. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Domácí přidali po změně stran další tři branky

Druhý poločas začal přes kopírák jako ten první. Hosté chybovali v rozehrávce na půli hřiště, toho využil k úniku Zbyněk Vorel a přihrávkou před odkrytou branku vyzval ke skórování Prášila a ten zvýšil na 2:0. V 53. minutě se řítil sám na Plachého z pravé strany Rothbauer, ale úspěšnější byl hostující brankář.

 

Na nervy pak domácím fanouškům zabrnkal špatnou přihrávkou Rothbauer, ale Škarda nedokázal přejít přes stopera Hálu a bylo po šanci. V 73. Minutě pak přišla další chyba hostí na půlící čáře, když míč odskočil od kopaček Löfferovi. Balonu se zmocnil Moravec a přihrávkou ve vápně našel volného Jaromíra Vorla, který svou druhou trefou zvýšil na 3:0.

 

 

Protivín hrál v závěru uvolněně a blízko čtvrté brance byl Zbyněk Vorel, ale jeho technickou střelu dokázal brankář Plachý vytěsnit do bezpečí.  V 83. minutě měl Zbyněk Vorel další velkou šanci, ale sám před Plachým zakončil hodně nepřesně. O chvilku později sklepl Jaromír Vorel míč do gólové pozice Prášilovi, jeho střelu zablokoval jeden z hostujících obránců. Domácí hráči se v závěru přeci jen dočkali čtvrté branky. Rychlý brejk zakončil Prášil přihrávkou na Moravce, který neměl problém uklidit míč do prázdné branky. Nováček ze Sezimova Ústí si tak připsal další porážku o čtyři branky.



Ohlasy k zápasu


FK Protivín
Marek Hanus (hráč): "Začali jsme velice dobře a rychle se dostali do vedení. To nás ale bohužel trochu uchlácholilo a přepustili jsme iniciativu hostům. Tlak jsme do poločasu naštěstí přestáli a ve druhém poločase bylo na hřišti troufnu si říct jen jedno mužstvo. Pohlednými akcemi jsme skóre navýšili na pro hosty ještě milostivých 4:0. Přesto musím říct, že se hosté prezentovali sympatickým útočným fotbalem. Body přijdou, když zlepší defenzivu, naberou fyzičku a přestanou se soustředit víc na rozhodčí než na svůj výkon."




Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] (71. J. Vojík [-] ) , L. Hála [-] , D. Uhlík [-] , V. Rothbauer [-] - J. Moravec [-] , Z. Vorel [-] , M. Fiala [-] (46. D. Růžička [-] ) , O. Prášil [-] , R. Vojta [-] - J. Vorel [-]

Sokol Sezimovo Ústí
F. Plachý [-] - L. Irsa [-] (69. P. Nikl [-] ) , V. Škarda [-] , V. Hoffmann [-] , D. Šmíd [-] , D. Hladík [-] (61. M. Doubek [-] ) , D. Novotný [-] , J. Löffler [-] (79. J. Žilinčík [-] ) , V. Podroužek [-] , P. Sazma [-] , J. Bartáček [-]

ŽK: 7. D. Uhlík , 16. V. Rothbauer , 42. O. Prášil - 69. V. Hoffmann , 87. D. Šmíd .
Hráči zápasu: J. Vorel , O. Prášil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Krauskopf Jiří - MACH Jan, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.