2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všejany otočily zápas s Opočnicí až ve vypjatém závěru


Branky


0

Všejany potřebují body jako sůl. Proto i nyní s Opočnicí bojovaly ze všech sil i když ještě sedm minut před koncem prohrávaly. Tato vůle a víra až do závěrečného hvizdu se Všejanům opravdu vyplatily a nakonec přinesly kýžený obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opočnice byla celý poločas jasně lepší

Ačkoli Opočnici trápí četná zranění hráčů, nebylo to na její hře znát. Na nerovném terénu poničeném špatným počasím začala velmi dobře a od úvodního hvizdu zatlačila Všejany na vlastní polovinu, kde poté dobývala jejich šestnáctku. Dokázala si vypracovat několik šancí včetně jedné stoprocentní, kdy však nečekaná střela z "voleje" jen škrtla tyč.

Tento nezdar  hosty pouze namotivoval ještě více. Chodili do všech soubojů naplno, byli u odražených míčů jako první a soupeře k ničemu nepouštěli. Hostující brankář a kapitán Václav Košvanec si tak na míč takřka nesáhl.

Přes jednoznačný průběh celého poločasu však Opočnice branku vstřelit nedokázala a do kabin se šlo za stále ještě remizového stavu. I tak ale bylo jasné, že pokud se Všejany zázračně neseberou, hosté jistě ve druhé půli do vedení půjdou.

Vašák měl svůj den

O poločasové přestávce ani jeden z trenérů nevystřídal. Všejany se již dostávaly o něco více do hry a bylo znát, že pro potřebné body jsou jejich hráči ochotni bojovat. Čtvrt hodiny po přestávce však inkasovaly tvrdý úder v podobě otevření skóre ze strany aktivnější Opočnice. Za tu se prosadil po nakrátko rozehraném rohu a následném centru zcela nekrytý Martin Šrůt, pro něhož nebyl žádný problém načasovat si svou střelu hlavou.

ato branka ale všejanské fotbalisty nezlomila, ba naopak. Všichni hráči pracovali naplno a především krajní obránce Vašák, jehož později trenér vysunul více dopředu. Tam se běhavý hráč opravdu v 83. minutě dostal do střelecké pozice a přesným zakončením od tyče vyrovnal.

Všejany se ocitly na koni a po dalších 4 minutách dokonce otočily skóre po průnikové přihrávce na Říhu a jeho následném prostřelení vyběhnutého brankáře.

Všejany si tak na poslední chvíli zajistily tři body, díky nimž se alespoň na skóre odpoutaly ze sestupových pozic.



Ohlasy k zápasu


Sokol Všejany
Jan Truksa: První poločas byl soupeř jasně lepší, ale naši hráči se dnes dokázali semknout a podat ve druhé půli namotivovaný týmový výkon. Musím dát klobouk dolů před mladičkou slečnou rozhodčí, která toto rychlé a tvrdé utkání odřídila na podtrženou jedničku a v samém závěru se nebála ani udělit červenou kartu frustrovanému hráči soupeři, který podruhé zbytečně fauloval. Z našich hráčů pak vyzdvihnu hlavně běhavého Vašáka a Říhu, který také skóroval a navíc ve středu pole odebral mnoho balónů.

Opočnice
Dalibor Vaněček: Naše mužstvo bohužel opět prohospodařilo body v samém závěru. Moc nám to poslední dobou nejde a hlavně ti, na něž se spoléhá jako na opory mužstva, jsou zcela z formy. Dnes jsme se mohli spolehnout možná tak na Michala Rychlíka, po jehož centru z rohu vstřelil hezký gól Šrůt. Musím pochválit i slečnu rozhodčí za její vynikající výkon bez chyb.



Sestavy


Sokol Všejany
L. Miech [-] - M. Hanuš [-] (30. M. Šváb [-] ) , J. Vašák [-] , P. Novák [-] (75. D. Říha [-] ) , P. Bouška [-] , J. Říha [-] , L. Hofírek [-] , M. Nápravník [-] , J. Náhlovský [-] , T. Šáfr [-] , M. Kubín [-]

Opočnice
V. Košvanec [-] - J. Rychlík [-] , J. Mašinda [-] , V. Strejček [-] , M. Šrůt [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , A. Pivný [-] , P. Rychlík [-] , F. Bradna [-]

ŽK: 33. J. Říha , 70. T. Šáfr - 22. J. Rychlík , 27. P. Rychlík , 73. V. Strejček , 75. F. Bradna . ČK: 90. F. Bradna .
Hráči zápasu: J. Vašák , J. Říha .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Růžičková Karolína - ŠÁFR František (N), POSPÍŠIL Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.