O. Školník 65. (p.)
1:1
(0:1)
19. J. Býma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:00

30.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Deset statečných vybojovalo bod!


Branky


65. O. Školník (p.) - 19. J. Býma
0

Náročný, prodloužený víkend absolvovali hostující fotbalisté dvojím výjezdem za svými soupeři do Brumova a Slavičína. Domácí se ziskem deseti jarních bodů se derou do horních pater tabulky a taky dnes chtěli rozšířit své bodové konto! Utkání těchto soupeřů mají vždy pořádný náboj a nejinak tomu bylo i dnes. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začalo se ve svižném tempu. V 11. minutě skončila dělovka Gebauera těsně vedle tyče domácí branky. Domácí odpověděli jedovatou, skákavou střelou Kaluse ve 12. minutě, kterou konečky prstů vyrazil Kozel na rohový kop. V 19. minutě vyškolil Býma, po krásné akci Haase, nevídanou stahovačkou svého strážce a jeho dělovka málem protrhla síť – 0:1! Na tento nečekaný úder reagovali domácí ještě výraznější, útočnou aktivitou. Ve 24. minutě poslal svou vizitku na branku hostů Švach, cíl však minul. Ve 36. minutě připravil o gólovou radost Elšíka, skvělým zákrokem Kozel, který stačil balón mířící do šibenice vyrazit na rohový kop. V poslední minutě první půle chyběl kanonýru Labudovi krok k tomu, aby zvýraznil vedení hostů. 

 

Ve druhém poločase vypadly z obraného valu hostů dva základní kameny, zraněný Rychnovský a vyloučený Haas! A fotbalové drama začalo. Ve 46. minutě pláchnul obraně domácích Labuda, nenašel však přesnou mušku. Před brankou hostů to po sérii rohů doslova vřelo. V 61. minutě Kozel fantastickým zákrokem vyrazil nádhernou střelu Elšíka přímo z levé šibenice. Pak to přišlo. V 64. minutě vyrazil Kozel střelu Kříže před sebe z dorážky trefil domácí hráč stojícího obránce Haase na brankové čáře tak, že rozhodčí odpískal pokutový kop a jako bonus dal ještě hostujícímu hráči červenou kartu! Školník nabídnutou šancí nepohrdnul a vyrovnal stav na – 1:1. Hosty tato křivda evidentně vyburcovala k nevídané aktivitě. Ač oslabeni dokázali svou vůlí a touhou odolat snaze domácích po vítězství, a nakonec mohli paradoxně utkání i vyhrát. Závěrečná čtvrthodina stála za to. V 72. minutě minula hlavička Romaněnka o chlup domácí branku. V 75. minutě naservíroval Školník gólovku na hlavu Kříže, ale ten se mezi tyče netrefil. Z bleskového protiútoku poslal Býma kolmicí na zteč Labudu, s jeho střelou si však brankář Kuja poradil. Kuja se nenechal překvapit ani další pumelicí hostujícího kanonýra v 83. minutě. Šokem pro domácí mohla skončit akce Býmy v 87. minutě, své sólo však zakončil jenom střelou do boční sítě…… Posledním vzrušením pro domácí příznivce tak byla akce domácích v poslední minutě hry, když balón skončil v brance hostů, ale ještě před tím signalizoval asistent rozhodčího postavení střelce v ofsajdové pozici. Fotbalové drama tak skončilo smírně!



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
klubový web: ,,Přemýšlím, jak to zhodnotit, protože se u nás dnes představil velmi silný soupeř, ale já jsem zklamaný z toho, že jsme nenavázali na výkon, který jsme předvedli v Petrovicích. Jsem přesvědčený, že kdybychom podali stejný výkon, tak bychom to dnes zvládli. My jsme do utkání vstoupili hrozně vlažně, ale celkově první poločas byl vlažný nejen od nás, ale i od soupeře. Dolní Benešov byl nebezpečný hlavně po brejkových situací a jinak spíše vyčkával. Celkově to byl spíše takový ukolébající poločas,“ zhodnotil první půli trenér Pavel Prešnajder. ,,My jsme po první půli prohrávali, takže jsme nastupovali do druhého poločasu s cílem zvrátit výsledek, což se nám podařilo. Vyrovnali jsme na 1:1 a celkově je asi bod spravedlivý, což by odpovídalo průběhu hry. Pro mě osobně je to však zklamání, protože doma chceme vždycky vyhrát ať proti nám stojí jakýkoliv soupeř,“ shrnul druhý poločas a celkově domácí představení. Svoji premiéru v brance si odbyl 19letý brankář Martin Kuja. ,,Jo, Marťa to zvládnul na jedničku. Myslím si, že i když je mu 19 let, tak ten zápas ustál a zvládl to v pohodě. Teď je jenom na něm, jak bude dále pracovat,“ povídá na adresu mladého brankáře trenér Pavel Prešnajder.

FC Dolní Benešov
Trenér hostů – Marcel Melecký: Za to, co dnes předvedli naši hráči, za vůli, nasazení a vydání se do posledních sil odčinit přísné oslabení za zcela neúmyslné hraní rukou, když náš hráč byl nastřelen z bezprostřední blízkosti, je musím jenom pochválit. Domácí se přes svou nespornou fotbalovou kvalitu s námi o body nakonec podělili.



Sestavy


FC TVD Slavičín
M. Kuja [-] - O. Školník [-] , T. Vaculík [-] , V. Kalus [-] (84. D. Zvoníček [-] ) , L. Mezírka [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] , D. Horáček [-] , M. Salajka [-] (56. P. Kříž [-] ) , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

FC Dolní Benešov
J. Kozel [-] - J. Býma [-] , M. Pecuch [-] , O. Haas [-] , D. Rychnovský [-] (46. D. Skroch [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] , F. Labuda [-]

ŽK: 80. O. Školník - 42. J. Kozel , 68. O. Adamík . ČK: 64. O. Haas .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - BUČEK Vítězslav, LIŠKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.