1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

22.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jeseník zasadil úder v poslední minutě


Branky


18

Pro hostující tým to byla tvrdá a krutá rána – gól v samotném závěru rozhodl jinak remízový zápas. Brumov byl lepší v prvním poločase, Jeseník herně ovládl druhou část utkání, ale vyložených gólových šancí bylo málo. Trenér Ševčík sáhl ke změnám ve složení týmu, když Vavrače vysunul do zálohy a na kraj obrany se stáhl Plhák, nečekanou ztrátou pak byla absence zraněného Marcinova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Naši hráči bojovali, snažili se, ale tento duel podtrhl herní trápení a roztěkanost, které nás od začátku jara provází. Zatímco hosté se snažili kombinovat a dostat se za obranu nějakou chytrou nečekanou přihrávkou, Jeseník sázel na dlouhé nákopy, z kterých se v úvodu zrodily úniky Kysely, ale centrům před branku chyběla přesnost. Brumov byl před naší brankou nebezpečnější a připravil si v první půli asi osm rohových kopů (my jsme neměli ani jeden).

 

Po změně stran domácí postupně přebírali taktovku zápasu a tlačili se více k zakončení, velkou gólovku jsme si ovšem nepřipravili. Hosté už hrozili pouze ze standardních situací a v 70. minutě z přímého kopu těsně minuli tyč. Zápas nepřinesl příliš líbivý fotbal a spěl do bezbrankového konce, což očividně více vyhovovalo Brumovu. Jeseník ale v posledních minutách stupňoval tlak a dočkal se gólové odměny v závěrečných vteřinách. Střídající Keltner zatáhl míč do pokutového území, vysokým centrem napříč brankovištěm našel u vzdálenější tyče hlavu Mlynáře, který sklepl do druhé vlny na dalšího čerstvého hráče Andrušíka a ten se s tím nemazlil. Prudkou střelou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě a poslal hosty do kolen. Rozhodčí už ani nenechal soupeře rozehrát a ihned po jesenických oslavách ukončil zápas.

Šťastné domácí vítězství a důležité tři body!

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - M. Furik [-] (87. V. Keltner [-] ) , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] (84. T. Andrušík [-] ) , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] , P. Kysela [-] , J. Minka [-]

FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kolář [-] , D. Juřica [-] , M. Doležal [-] , T. Kolouch [-] - J. Vítek [-] , M. Novák [-] , J. Búbela [-] (80. A. Pecha [-] ) , P. Vlček [-] , M. Chovanec [-] - T. Chuchma [-]

ŽK: 33. J. Minka , 48. M. Furik - 43. M. Doležal , 64. J. Búbela , 87. J. Vítek .
Počet diváků: 296. Rozhodčí: Částečka Michal - SLAMINKA Jozef, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů