1:1
(0:0)
69. D. Palej
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyclík zachránil domácím alespoň bod


Branky


0

Po třech zápasech se ziskem pouhého jednoho bodíku, ale zejména po vysoké prohře minulý týden v Hranicích, nastoupili novojičínští fotbalisté proti nováčkovi soutěže, stejně jako v předcházejících zápasech s odhodláním konečně zvítězit, což se jim nakonec nepodařilo a z utkání, v němž měli téměř celý zápas více ze hry, vytěžili opět jen jeden bodík za „upachtěnou“ remízu až v nastaveném čase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po pěti minutách hry přišla docela dobrá šance domácího Pyclíka, kterou zmařil včasným vyběhnutím daleko mimo pokutové území brankář Švrčina i za cenu hraní rukou, po níž dostal jen žlutou, místo domácími reklamované červené karty.

 

Hosté se dostali na dostřel domácí branky až po čtvrthodině hry z přímého kopu, ale  na míč Sittka nikdo ze spoluhráčů v pokutovém území nedosáhl.

 

Další patnáctiminutovka patřila zcela domácím  a na jejím konci se mohli už už radovat z vedoucího gólu, který padl po předcházejícím rozehraném přímém kopu a hlavičce Nipperta do břevna  Švrčinovy branky a následné hlavičce Wolfa do sítě, ale rozhodčí gól pro ofsajd neuznal.

 

I poté šli domácí dál za svým cílem dosáhnout kýžené branky, blízko k němu měl po výborné individuální akci Opatřil, jemuž střelu v blízkosti branky zneškodnil Švrčina

Druhý poločas začali hosté přímým kopem z nebezpečné vzdálenosti, který však kopl Vaclík do bránící zdi, brzy na to přišla rychlá akce domácích, při níž dal Kalich míč na nabíhajícího Javorka, jehož střelu však brankář hostí s námahou vyrazil na roh.

 

Za několik minut na to si vytvořili dvě docela dobré šance ke skórování i hosté, když při první z nich proletěl míč z přímého kopu přes celé pokutové území, ale z brankové čáry jej kopl Socha jen dobře postavenému Ognyanovi, poté se dostal míč z dalšího protiútoku na kopačku Ptáčka, který  jej poslal z dobré pozice jen vysoko nad branku.

 

Poté se dostali ke slovu  i domácí, ale hlavičku Švece vytěsnil brankář hostí nad břevno, sražena byla i střela střídajícího Staňka, po jehož následném přímém  kopu mířila další hlavička stopera Maliny rovněž nad branku.

 

A pak se již radovali hosté, když po přímém kopu Vaclíka téměř od půlící čáry, proletěl míč přes pokutové území domácích, aby se na jeho konci dostal k nabíhajícímu Palejovi, který jej poslal v pádu do sítě Ognyanova, což byla pro domácí nečekaná sprcha - 0:1.

 

Domácí se snažili o změnu stavu, ale jejich herní převaha byla docela „jalová“ s množstvím pokažených přihrávek, jejich hra končila na pozorné obraně hostí, kteří se při vedení ani nikam moc dopředu nehnali. 

 

V závěrečné fázi utkání nešla domácím upřít snaha alespoň o vyrovnání, když se stále tlačili před šestnáctku hostí, ale gól nepřinesla střela Staňka mířící vedle, nad brankou skončila po přímém kopu střídajícího Farkase hlavička Švece, jehož o chvíli později bomba ze třiceti metrů jen o pár centimetrů minula tyč  branky Švrčiny.

 

Vyrovnávacího gólu se domácí za svoji velkou snahu přece jen dočkali. Přišel v nastaveném čase, když se dlouhý centr z kopačky Farkase dostal přes obranu na Pyclíka, který hlavičkou přehodil vyběhnutého gólmana Švrčinu a alespoň velmi tvrdě vybojovaný bod byl na světě - 1:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Pavel Hajný, hlavní trenér: Zápas jsme měli rozhodnout v prvním poločase, kdy bylo několik kontroverzních momentů, včetně našeho neuznaného gólu. Měli jsme převahu, ale bohužel jsme se znovu neprosadili v koncovce. Ve druhém poločase už to z naší strany nebylo takové a navíc jsme znovu inkasovali po standardce. Alespoň jsme vyrovnali v závěru, kdy už to je vždycky o štěstí.




Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - J. Opatřil [-] , J. Kalich [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-] - T. Wolf [-] (80. M. Kiss Farkas [-] ) , J. Hruška [-] (60. M. Staněk [-] )

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - D. Socha [-] , J. Sittek [-] , R. Košťál [-] , J. Baculák [-] - J. Nowinski [-] (74. L. Poštulka [-] ) , R. Vaclík [-] , M. Halaška [-] (63. M. Wicki [-] ) , D. Palej [-] , F. Hanus [-] - J. Ptáček [-] (80. D. Jatagandzidis [-] )

ŽK: 33. D. Javorek , 47. O. Malina , 83. O. Pyclík - 5. J. Švrčina , 31. R. Vaclík , 85. L. Poštulka .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: ŽUROVEC David - BUREŠ Jakub, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.