1:3
(1:1)
37. P. Dolejš
61. M. Malý (vl.)
74. E. Smejkal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 10:15

7.kolo, MSFL , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes oslabení tři body


Branky


34. J. Wludyka - 37. P. Dolejš , 61. M. Malý (vl.) , 74. E. Smejkal
0

Velké Meziříčí dalo i v deseti tři góly  veze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve dvacáté minutě unikal domácí Wludyka a byl stažen k zemi hostujícím Muchou, který mu tak zabránil jít sám na brankáře a viděl červenou kartu. Hosté tak hráli sedmdesát minut v deseti. Ve 26. minutě se hostující Dolejš zbavil obránce a obstřeloval vybíhajícího brankáře, ale trefil tyč. Ve 34. minutě se prosadil hráč, který zařídil červenou kartu a přesilovku pro svůj tým Wludyka. Na centr z levé strany nedosáhl Výmola, ale jeho spoluhráč už ano a bylo to 1:0. Ve 36. minutě prošel Jurča středem hřiště, dal na Byrtuse, tomu ale nevyšla přihrávka a hosté šli do brejku. V tom se Simr vyhrál souboj jeden na jednoho, přihrál Dolejšovi, který měl před sebou odkrytou bránu, ale cestu k ní mu ještě zakřižoval obránce, kterému míč zasekl a zkušeně jej potom uklidil do sítě.

Ve druhém poločase se dostali hosté do vedení. Byli aktivní a dostalo se jim odměny. V 62. minutě na dali na levé straně míč za obranu a centr před bránu si srazil do vlastní braný ve skluzu Michal Malý. V 73. minutě nevyužili domácí převahu, že měli v obraně čtyři hráče na tři útočící a nepohlídali si pas za obranu na Dolejše, který stihl míč propíchnout před brankářem, ale balon skončil těsně vedle tyče. V 75. minutě rozehrávali hosté rohový kop, centr našel Eduarda Smejkala  a ten jej uvnitř vápna uklidil do sítě a potvrdil tak vítězství hostujícího celku.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
L. Repáň [-] - M. Malý [-] , F. Drozd [-] (76. V. Žilinský [-] ) , J. Šulák [-] - V. Gebert [-] , J. Wludyka [-] (69. Z. Behan [-] ) , O. Byrtus [-] - M. Gregáň [-] , Š. Vrána [-] , M. Výmola [-] , R. Jurča [-] (86. T. Bělíček [-] )

FC Velké Meziříčí
T. Pokorný [-] - D. Komínek [-] , R. Demeter [-] , J. Krejčí [-] , E. Smejkal [-] (88. J. Minařík [-] ) , P. Simr [-] , R. Šuta [-] , P. Dolejš [-] , M. Kriegsmann [-] (46. L. Berka [-] ) , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-]

ŽK: 52. M. Gregáň , 85. O. Byrtus - 41. E. Smejkal . ČK: 18. P. Mucha .
Hráči zápasu: P. Dolejš .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Páral Roman - HÁJEK Robert, HLUBINKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.