4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:15

12.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Překvapení se nekonalo, Chrudim s přehledem vyřídila Štěchovice


Branky


5. J. Kučera (p.) , 22. O. Kesner , 41. O. Kesner , 47. L. Kopecký
0

I na hřišti lídra tabulky bylo jasno už po prvním poločase, ve kterém si domácí vytvořili tříbrankový náskok. O dvě branky se postaral Kesner.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřich Kučera oslavil narozeniny vítězným gólem z penalty

Velkou výhodu využila Chrudim už v páté minutě, Š. Kučera v souboji ve vápně fauloval Dostálka a následné penalty se ujal Jindřich Kučera a své čtyřiadvacáté narozeniny oslavil prvním gólem zápasu do sítě Vašáka, který dostal mezi třemi tyčemi šanci potřetí v sezoně – 1:0. Vašák musel být ve střehu daleko více než Mrázek v bráně Chrudimi, pár minut po inkasovaném gólu zvládl vyrazit zakončení Řezníčka. V dalších akcích ho zastoupili spoluhráči, když srazili pokusy J. Kučery a Kopeckého. Štěchovice byly chtě nechtě zatlačené ke své bráně, což Chrudimi vyhovovalo a ve 22. minutě přidala druhou trefu, centr na pravou stranu zamířil ke Kesnerovi, jehož gól byl uznán, ačkoliv se hosté domnívali, že šlo o ofsajd – 2:0. 

 

Postupně se hosté dostali více do hry, několikrát málem ohrozili Mrázka, jenže jim chyběla přesnost a také větší dávka štěstí při odražených balonech. Do kabin se šlo za třígólového vedení Chrudimi, čtyři minuty před koncem se neshodl Š. Kučera s M. Novákem, přišli o balon na vlastní polovině, a výsledkem poté byla rychlá přihrávka ke Kopeckému, který hledal úplně osamoceného Kesnera, pro něhož bylo úkolem jen obstřelit poměrně bezmocného Vašáka – 3:0.

Přímý kop Kopeckého smetl naděje Štěchovic

Závěrečný nápor ke vstřelení čtvrtého gólu se Chrudimi v prvním poločase nevydařil a tak do druhého dějství nastoupily Štěchovice se šancí na možný zvrat. Šance dlouho nevydržela, po dvou minutách hry se postavil k exekuci přímého kopu Kopecký a ve své oblíbené disciplíně uspěl – 4:0. Ve zbytku hrací doby prakticky nebylo o co hrát, ale k vidění byl pěkný fotbal. Domácí fanoušci žádali o pátý gól, ten mohl padnout v 55. minutě, Kopecký elegantně prošel až do vápna a naservíroval balon Kučerovi, který k překvapení všech diváků přestřelil prázdnou bránu z malého vápna.

 

Jediná střela mezi tři tyče v podání Štěchovic měla gólové parametry, Švejda rychle rozehrál na Pavlíka, jehož tvrdou ránu Mrázek stihl vyrazit. Poslední čtvrthodinu narušila řada střídání, tempo hry opadlo a pokusy Sulíka či na druhé straně Kesnera i Ptáčka brankáře neohrozily.

 

Autor: Michal Kunc pro www.fotbalstechovice.cz

VIDEOSESTŘIH S OHLASY



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Ondřej Kesner (hráč): "Chtěli jsme do utkání vstoupit aktivně a tlačit se do šancí. Výsledkem toho byl brzký gól z penalty. Po brance se nám hrálo dobře, do půle přidali další dva góly a když jsme na začátku druhé půle přidali čtvrtou branku, bylo o výsledku rozhodnuto. Pak už se to jen dohrávalo, i vlivem velkého větru už to pak nebylo moc koukatelné."

Povltavská Fotbalová Akademie
Michal Kunc (redaktor Štěchovic): Přál jsem si, abychom Chrudim potrápili nebo alespoň odehráli vyrovnaný zápas. Bohužel vše vzalo brzo za své. Po pěti minutách penalta a do poločasu další dva góly a bylo prakticky po zápase. Chrudim byla lepší po všech směrech a konečný výsledek 4:0 je bohužel z mého pohledu spravedlivý. Konec podzimu je pro nás velmi špatný, věřím, že z posledních tří zápasů ještě nějaké body uhrajeme, protože situace v tabulce není příliš růžová.



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - L. Kopecký [-] (68. D. Vašulín [-] ) , J. Krčál [-] , D. Vodrážka [-] (61. M. Ptáček [-] ) , L. Mastík [-] (73. J. Stránský [-] ) , O. Kesner [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] (81. A. Zavřel [-] ) , T. Dostálek [-] (89. F. Holeček [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
L. Vašák [-] - J. Košata [-] , Š. Těžký [-] (67. M. Sulík [-] ) , L. Jakobovský [-] , M. Švejda [-] , M. Novák [-] , L. Batka [-] (87. J. Jonáš [-] ) , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (87. M. Štědronský [-] ) , T. Pavlík [-] (77. Š. Maruš [-] ) , L. Novák [-]

ŽK: 80. T. Dostálek - 44. M. Švejda , 51. L. Jakobovský .
Hráči zápasu: O. Kesner , L. Kopecký .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: VÁŇA Jan - MUSIL Jiří, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.