Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 15:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnický celek deklasoval na své půdě Krásno


0

Tento týden nejspíš nabídne velké množství branek. Dá se totiž očekávat, že Chodov letos už potřetí jasně roznese na kopytech Starou Chodovskou. Lomnice ale nehodlala zůstat pozadu. I když měla ještě v nohách čtvrteční předehrávku s Jindřichovicemi, určitě nehodlala nic podcenit. Zápas od první minuty zvládala na jedničku a s Krásnem si nakonec hravě poradila v až nečekaném brankovém rozdílu. Zvítězila totiž v poěmru 9:0 a nedala Baníku jedinou naději. Parádní výkon jí tak minimálně do již zmíněného nedělního derby Chodva a Chodovské posune na první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lomnice měla vše pod kontrolou, Baník rozhodilo už první inkasování

Lomnice hrála od začátku velmi zodpovědně. Dobře bránila a ještě lépe kombinovala. Rozjížděla se sice torchu opatrněji, ale postupně začánala její převaha nabírat na obrátkách a Krásno se v podstatě jen bránilo. Také ale nehrálo vůbec špatně a odhodlaně se drželo dobrým defenzivním výkonem ve hře. V osmnácté minutě ale poprvé propadlo, což ihned potrestal Tomáš Troller, a od té doby to šlo s hostujícím celkem z kopce. Hned vzápětí se trefil také Josef Janovský a Lomnice už vedla bezpečně o dvě branky. Stále ale nekončila. Dál tlačila a po několika menších neúspěších opět skóroval Josef Janovský. Do konce poločasu se trefil ještě Petr Matoušek a v posledních minutách také Jakub Lippert, a tak bylo po první půli definitivně rozhodnuto. Lomnice vedla při odchodu do kabin 5:0 a na debakl bylo zaděláno.

Krásno už se nezvedlo, Lomnice jej dorazila

Hned v úvodu druhé půle se trefil podruhé Petr Matoušek a bylo jasné, že Krásno už se asi nevzpamatuje. Až do kocne už tedy vše patřilo Lomnici, která hrála nádherný fotbal a hravě si vytvářela další a další šance. Zároveň přidávala další góly a diváci se perfektně bavili. Byla to pro ně skvělá odměna po nepříliš záživném utkání s Jindřichovicemi minulý víkend. Zpět ale k utkání. Během chvíle přidal další branku Martin Zach a zanedlouho po něm uspěl také nezvykle brankář Jan Procházka, který se postavil k pokutovému kopu a využil ho. V jedenasedmdesáté minutě zkompletoval ještě hattrick Josef Janovský a diváci už začínali vyhlížet na světelné tabuli dvouciferné číslo. Jenže Lomnice v zápětí zvolnila a zápas už se jen v poklidu dohrával. Žádná další branka už nepadla, a tak Krásno nakoenc odjíždělo domů "jen" s devítibrankovým přídělem.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Petr Zindl: Zápas probíhal od začátku v naší režii. Trochu jsme tým posílili A-mužstvem. Pro vítězství jsme udělali úplně všechno. Měli jsme převahu, kterou jsme postupně potvrzovali zásahy. Hosté se nezmohli za nic, snad jednou vystřelili mimo bránu. My jsme pak ještě prostřídali a trochu jsme polevili. Myslím, že výsledek je pro ně ještě milosrdný.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Procházka [-] - F. Obešlo [-] (1. D. Furch [-] ) , S. Hauf [-] , P. Lorenz [-] , M. Zach [-] - T. Troller [-] , J. Janovský [-] (75. M. Pitner [-] ) , J. Lippert [-] , J. Kníř [-] - D. Novák [-] (45. F. Čermák [-] ) , P. Matoušek [-]

TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] , P. Poplštejn [-] , M. Urbánek [-] - J. Husák [-] , K. Václavík [-] , J. Schröck [-] - J. Studnička [-] , R. Trnka [-] , J. Heřman [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.