1:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan Ostrava porazil domácí Lokomotivu Ostrava


Branky


46. J. Gašman - 5. D. Hořčica , 35. T. Bagi , 65. Q. Nguyen , 70. D. Taube , 85. D. Taube
0

Střelecká potence v tabulce druhého Slovanu Ostrava přišla pozdě, ale přece. Minule Slovan klopýtl v Muglinově, když prohrál o jeden gól, v sobotu 30. května to však jeho hráči napravili a porazili Lokomotivu 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku se Slovan Ostrava tlačil na branku Lokomotivy a tentokrát začali střelci Slovanu dávat branky. V páté minutě se trefil úvodním gólem Hořčica. Poté Lokomotiva kopala penaltu, ale nevyužila ji a vzápětí ji to přišlo draho. V 35. minutě dal další gól Bagi a Slovan odskočil domácí Lokomotivě o dvě branky. Za stavu 0:2 se šlo do kabin. Ve 46. minutě Lokomotiva vykřesala jiskřičku naděje gólem Gašmana, ale v 65. minutě dával na 3:1 Nguyen a výsledek pečetil dvěma góly čerstvý Taube, který vystřídal Bagiho. Výsledek 1:5 potěšil hráče Slovanu Ostrava a povzbudil je do závěrečných bojů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Ostrava
Trenér Lokomotivy Ostrava Vítězslav Lička: "Bylo to vyrovnané utkání, neproměnili jsme penaltu za stavu 1:0 pro Slovan. Ve druhé půlce využil Slovan našich chyb."

TJ Slovan Ostrava
Předseda a hráč Slovanu Ostrava Jaromír Krystek: "Konečně jsme začali dávat góly. Snad už jsme to prokletí zahozených šancí zlomili."



Sestavy


TJ Lokomotiva Ostrava
M. Olma [-] - R. Pauliška [-] , J. Gašman [-] , M. Šterban [-] , J. Ulrich [-] , J. Vajda [-] , V. Řešuta [-] - R. Revťák [-] , L. Hanulík [-] - J. Poděbradský [-] , T. Mrůz [-]

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - M. Kubinec [-] , M. Stolař [-] , J. Toma [-] , J. Krystek [-] - T. Bagi [-] , D. Trunkát [-] , M. Trávníček [-] , J. Kropp [-] - Q. Nguyen [-] , D. Hořčica [-]

Místo: Lokomotiva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.