Horní Lhota nastřílela Petrůvce půltucet branek


0

V Horní Lhotě se v derby představila Petrůvka. Domácí celek v minulém kole vyhořel v Bohuslavicích nad Vláří, kde inkasoval sedm branek a tak si chtěl udobřit své fanoušky právě v duelu s Petrovjany. Ti přijeli do Lhoty bez své opory Petra Kovaříka, ale v sestavě s jeho bratrem Lubošem. Utkání začali lépe hosté, kteří vedli už po dvou minutách hry. Domácím se vydařil závěr poločasu, kdy vstřelili tři slepené branky. Hosté ještě snížili na jednobrankový rozdíl, ale závěr opanovali domácí hráči, kteří dali tři branky a berou po zásluze tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padli hned čtyři branky

Z minulých dvou zápasů jsme získali jediný bod, navíc jsme úplně vyhořeli především v prvním poločasu v Bohuslavicích nad Vláří a tak sobotní úkol zněl jasně - vyhrát za tři body. Věděli jsme ale, že nás nečeká vůbec nic jednoduchého. Už potřetí za sebou jsme nezvládli začátek zápasu, teď jsme inkasovali dokonce hned v úvodní minutě utkání, kdy se trefil hostující Novosad. Naštěstí nepřišla další branka a my se začali postupně dostávat do hry. Ke konci poločasu jsme už byli výrazně aktivnější a odměnou nám byly tři slepené branky během sedmi minut. Co nás těší, že všechny padly po pěkných vypracovaných akcích. Do kabin jsme tak šli spokojenější a vedli o dvě branky a měli utkání dobře rozehráno, hodnotí první dějství funkcionáři Horní Lhoty.

Brankostroj pokračoval i po přestávce, diváci viděli nakonec osm branek

V 55. minutě nás museli nuceně opustil dva hráči a než jsme se stačili v novém složení srovnat, tak se nám hosté z Petrůvky opět přiblížili na dostřel jediné branky. Naštěstí hned po pár minutách hry, po chybě hostující obrany, jsme opět odskočili na rozdíl dvou branek. Rozhodující okamžik hry se odehrál v 70. minutě. Náš stoper zahrál ve vápně smolně rukou a Petrůvka měla možnost zahrávat pokutový kop. S ním si bravurně poradil náš brankář Radim Plšek. Toto s hosty pochopitelně otřáslo a nás to motivovalo a tak jsme za pár minut utkání rozhodli pátou brankou. V samém závěru pak Zdeněk Plášek přidal ještě svou druhou trefu v utkání. Petrůvka přijela oslabená o některé své hráče, my jsme naopak po dlouhé době byli téměř kompletní. Tři body berema a spravili jsme si chuť po výpadku v posledních zápasech, viděli druhý poločas činovníci fotbalu v Horní Lhotě.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Lhota
Josef Šenovský, hráč: Výhru rozhodně bereme a jsme především rádi, že jsme potěšili naše fanoušky spoustou pěkných branek a že jsme stále ve hře o třetí místo. Petrůvka přijela oslabená o některé své hráče, my jsme naopak po dlouhé době byli téměř kompletní a to asi rozhodlo.

TJ Sokol Petrůvka
František Gottfried, funkcionář:

Sestavy


SK Horní Lhota
R. Plšek [-] - T. Martinec [-] (56. A. Ščuglík [-] ) , J. Bruník [-] , R. Váňa [-] , P. Smištík [-] , J. Šenovský [-] , Z. Plášek [-] , D. Maňas [-] , V. Majerik [-] , F. Brostík [-] (78. J. Plášek [-] ) , L. Pleša [-] (56. J. Váňa [-] )

TJ Sokol Petrůvka
J. Halaxa [-] - O. Stach [-] , K. Ščuglík [-] (76. P. Šustek [-] ) , L. Kovařík [-] , D. Novosad [-] , J. Pešek [-] , M. Miklas [-] , M. Remeš [-] , J. Juřica [-] , F. Hasík [-] , L. Hubáček [-]

ŽK: 20. P. Smištík , 59. A. Ščuglík , 82. Z. Plášek - 81. O. Stach , 82. L. Kovařík .
Hráči zápasu: J. Bruník , Z. Plášek - D. Novosad .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RUMAN Josef - VÁŇA Vladimír (N), ŠEBÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory

Tabulka Z Skóre B
1 SK Horní Lhota 4 14:8 9
2 TJ Spartak Valašské Klobouky B 4 12:4 8
3 SK Jestřabí 4 10:8 7
4 TJ Drnovice 4 7:10 6
5 TJ Nedašov B 3 5:4 4

Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 David Pukýš 8
2 Pavel Hlavička 4
3 Tomáš Naňák 3
4 Petr Mana 3
5 Daniel Mana 2

Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Libor Adamik 8 66,7% 1
2 Jiří Klik 6 50,0% 0
3 Venca Likeš 4 33,3% 0
4 Radek Hruška 3 25,0% 0
5 Jaromír Bělunek 2 50,0% 0

Zobrazit celou tabulku