Bohuslavice nad Vláří vydřely výhru v Dobrkovicích až v penaltovém rozstřelu


Branky


17. M. Žůrek , 28. R. Fuglík - 53. M. Šebák (p.) , 56. M. Šebák
0

V Dobrkovicích se představily v dobré formě hrající Bohuslavice nad Vláří, které stále aspirují na postup. Nečekal je však jednoduchý duel, o tom se v Dobrkovicích mohli přesvědčit třeba hráči Nedašova. Domácí celek vlétl na Bohuslavjany jako uragán a po půlhodině už vedl o dvě branky. Bohuslavice tak odcházely do kabin s dvoubrankovým mankem. Ve druhém dějství ale hosté zabrali a dokázali srovnat zásluhou střelecky disponovaného Mirka Šebáka. Do konce už branka nepadla, i když domácím byl vyloučen Kašný. Rozhodnout se muselo až v penaltovém rozstřelu, v něm byl šťastnějším mužstvem druhý celek tabulky z Bohuslavic nad Vláří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli zaskočili Bohuslavjany

Do Dobrkovic přijely v neděli Bohuslavice na Vláří, které už mají svého největšího rivala v boji o postup - celek Nedašova, takřka na dohled, neboť ten zaváhal v minulém kole doma překvapivě s Horní Lhotou. Bohuslavjané zvládli na jedničku duel se Smolinou a tak byli v utkání v Dobrkovicích jasným favoritem. Domácí celek ale na svém hřišti neprodává svoji kůži lacino a dokázal zde už zaskočit nejednoho favorita. Povedlo se mu to i proti Bohuslavicím nad Vláří, kdy nakopávanými jednoduchými míčí se domácí dostávali za obranu hostí a tam se jim i dařilo celkem dobře zakončovat. Dobrkovice byly i hodně agresívní v osobních soubojích, což technickým hráčům Bohuslavic především v prvním poločasu dělalo velké problémy. Domácím se podařilo vstřelit dvě branky a znamenali pro obranu hostí stále nebezpečí. I Bohuslavjané měli své šance, ty ale neproměnili, celkově však jejich výkon byl nemastný - neslaný.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

 

"Do utkání v Dobrkovicích jsme vstupovali s tím, že chceme zvítězit a stále si udržet šance na postup. První půle se nám moc nepovedla. Soupeř dal dvě branky a my tahali za kratší konec. Měli jsme i dost střeleckých příležitostí ale žádná neskončila gólem. První půli jsme po špatném výkonu prohráli 2:0. Ve druhé půli jsme ale rychle vyrovnali a byli lepším týmem. Mohli jsme brát i vítězství za tři body. Nakonec došlo na penalty a v těch jsme byli šťastnějším týmem. Bod na víc bereme všemi deseti vzhledem k tomu jak se pro nás zápas vyvíjel. Soupeř ukázal svou kvalitu a bojovnost a na málem hřišti byl nepříjemný. My jsme ale ukázali, že letos se nám daří a doufam, že ještě zabojujeme o prvního fleka, o všem se může rozhodnout až v posledním utkání v Nedašově. Rád bych vyzdvihl výkon Mirka  Šebaka, který zahrál výborný zápas. Dal krásnou druhou branku a režíroval náše vyrovnání i výhru na penalty, komentuje průběh utkání v Dobrkovicích hráč Bohuslavic nad Vláří Zdeněk Kupčík.

 

V penaltové loterii se štěstí usmálo na hostující celek

Rozhodnout se muselo až v penaltovém rozstřelu, v něm byl šťastnějším mužstvem druhý celek tabulky z Bohuslavic nad Vláří.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bohuslavice nad Vláří
Josef Kovařík, hráč: První poločas nám vůbec nevyšel podle našich představ, domácí byli u všeho dříve a jejich tvrdší hra nám neseděla. Ve druhé půli jsme se zvedli, brzy vyrovnali, ale zazdili jsme několik šancí, nakonec i domácí promarnili v závěru velkou šanci. Výhru na penalty bereme a na Nedašov ztrácíme stále jen tři body a jsme ve hře.



Počet diváků: 30. Rozhodčí: STŘELEC Radoslav - MUDRÁK Miroslav (N), JANÁČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.