7:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle si hravě poradila s Třemošnou


Branky


31. L. Rázek , 37. D. Kunt , 60. L. Rázek , 68. A. Korecký (vl.) , 70. J. Růžička , 77. A. Worzischek , 85. D. Kunt
0

Žihle na domácí půdě rozstřílela Třemošnou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v poločase prvním

Druhá Žihle přivítala na své půdě devátou Třemošnou a favorit v tomto zápase byl jasně daný favorit. Domácí roli favorita začli potvrzovat od samého začátku, byli aktivnější a bylo jen otázkou času, kdy se dočkáme první branky. Ta přišla až po půlhodině hry, kdy se prosadil Lukáš Rázek a poslal svůj tým do jednobrankového vedení - 1:0. O šest minut později už domácí vedli o dvě branky zásluhou Daniela Kunta - 2:0. Do poločasu už další gól nepadl a tak domácí šli do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Pět gólů v poločase druhém

Domáci pokračovali ve skvělé hře i ve druhém dějství. V 60. minutě zvýšil na 3:0 opět Lukáš Rázek pro kterého to byl už druhý gól v tomto zápase. V 68. minutě si nešťastně srazil míč do vlastní branky Adam Korecký po rohovém kopu a domácí odskočili už na rozdíl čtyř branek - 4:0. O dvě minuty později Josef Růžička dal pátou branku svého celku a o vítězi nebyl pochyb - 5:0. V 77. minutě mladičký Adam Worzischek dal na 6:0. V 85. minutě přidal závěrečnou branku celého zápasu Daniel Kunt, který si stejně jako jeho spoluhráč Lukáš Rázek dnes připsal dvě branky - 7:0. Pohodový zápas pro domácí Žihly, která si dokráčela pro tři body a upevnila si druhou příčku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch (předseda): Z mého pohledu jasný zápas, hráli jsme dobře, góly padaly po hezkých kombinacích. Nejlepší hráč Jan Skalník.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle B
V. Novák [-] - J. Růžička [-] , D. Kunt [-] , Z. Vukliševič [-] (60. A. Worzischek [-] ) , R. Otcovský [-] , L. Rázek [-] , V. Fink [-] (77. L. Bláha [-] ) , J. Kubíček [-] , J. Skalník [-] , S. Bláha [-] , L. Meiner [-] (70. S. Tureček [-] )

TJ Tatran Třemošná B
J. Körner [-] - P. Šerý [-] (56. J. Sirochmann [-] ) , M. Kecer [-] , P. Hofmann [-] (46. P. Dobrý [-] ) , A. Korecký [-] , V. Pihera [-] , M. Pešek [-] , M. Lavička [-] , L. Pech [-] , S. Vácha [-] , A. Houška [-]

ŽK: 75. J. Růžička - 40. V. Pihera , 65. L. Pech .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: REIPRICH Václav - PŮTA Filip (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.