Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná přemohla na domácí půdě Úlici


Branky


0

Domácí Třemošná přivítala na svém hřišti výborně hrající Úlici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství přineslo dvě branky

Devátá Třemošná přivítala na svém trávníku papirového favorita z Úlice a domácí věděli, že musí podat nadprůměrný výkon, aby mohli pomýšlet na body. Zápas byl od první minuty velice vyrovnaný, hra se přelévala z jedné strany na druhou a domácích pětapadesát diváku čekalo na první branku. Dočkali se ve 34. minutě, k jejich smůle však padl gól do opačné branky než by si přáli, postaral se o něj Dalibor Pánek a poslal hosty do jednobrankového vedení - 0:1. Ve 41. minutě vrátil zpět remízový stav domácí Martin Beránek - 1:1. V první půli jsme již další gól neviděli, stav byl tedy nerozhodný 1:1.

Třemošná vybojovala tři body díky dobrému druhému poločasu

Dobrý nástup k potěšení domácích fanoušků předvedli domácí fotablisté do druhého poločasu, už v 51. minutě vstřelil branku Stanislav Bláha a překlopil misku vah na domácí stranu - 2:1. Poté jsme sledovali vyrovnanou pasáž hry, šance jsme mohli vidět na obou stranách, žádná však nebyla proměněna. Až v 81. minutě poslal domácí tým do dvoubrankového vedení Jiří Matějka - 3:1. O minutu později zdramatizoval závěr zápasu gólem na 3:2 Jan Květoň, ale na víc se hosté nezmohli a tak Třemošná mohla slavit získané tři body.



Sestavy


TJ Tatran Třemošná B
J. Körner [-] - M. Beránek [-] , M. Kecer [-] , V. Pihera [-] , J. Matějka [-] , L. Radič [-] , M. Pešek [-] , M. Lavička [-] , M. Jaroš [-] , S. Vácha [-] , A. Houška [-]

SK Viktoria Úlice
P. Kalián [-] - J. Květoň [-] , J. Hobl [-] , M. Brada [-] , F. Popelka [-] , M. Sadílek [-] , V. Santos [-] , L. Soukup [-] , D. Šablatura [-] , J. Čermák [-] , D. Pánek [-]

ŽK: 44. A. Houška .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRAUZ Jan - MACHALA Miloslav (N), LIŠKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.