4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 14:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozd zdolal na své půdě Trnovou


Branky


19. J. Lego , 23. V. Venta , 75. L. Valtr , 85. M. Reiprich - 63. P. Dolejš
0

Domácí si poradili s Trnovou, kvalitní hrou si došli pro tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství přineslo dvě branky

Domácí Svornost Hvozd odehrál minulé osmnácté kolo stejně jako devatenácté na domácí půdě, v devatenáctém kole je však čekal o poznání lehčí soupeř než je druhá Žihle a to trápící se TJ Sokol Trnová. Domácí, aby se nemuseli strachovat o boj o sestup museli v tomto zápase bezpodmínečně uspět a k zápasu opravdu přistoupili zodpovědně a odzačátku byli lepším týmem. V 19. minutě poslal Hvozd do vedení Jan Lego - 1:0. Na další gól domácí fanoušci nemuseli dlouho čekat. O čtyři minuty později zvýšil na 2:0 Vladimír Venta a Hvozd tak měl zápas plně pod kontrolou. Do poločasu jsme již kromě pár šancí nic neviděli a tak šli domácí do kabin spokojenější a s dvoubrankovým náskokem v zádech.

Domácí si vítězsví pohlídali

Do druhého poločasu udělali oba trenéři jednu změnu. Na té domácí vystřídal Ladislav Lego Karla Junase. Hosté provedli změnu v záložní řadě, ze hřiště odešel Luděk Kučera, vystřídal ho Michal Hauzner. Hostům změna prospěla začli se více dostávat do hry a zápas se herně vyrovnal. V 65. minutě se nám zápas zdramatizoval, skóroval totiž hostující Petr Dolejš a snížil na rozdíl jedné branky - 2:1. Tento stav však nevydržel dlouho, pouhých deset minut. V 75. minutě vrátil dvoubrankové vedení domácím Luboš Valtr - 3:1. Poslední branku nedělního utkání vstřelili také domácí a kosmeticky tak upravili výsledek v 85. minutě na konečných 4:1, trefil se Michal Reiprich.



Ohlasy k zápasu


TJ Svornost Hvozd
Daniel Šlehofer (záložník): Utkání dvou týmu ze spodu tabulky jsme chtěli zvládnout a podle toho taky vypadalo naše nasazení. V silně kombinované sestavě jsme šli v první půli do dovubrankového vedení. Na gól hostů se nám podařilo odpovědět. Jsme rádi že jsme pro nás duležitý zápas zvládli. V utkání nastoupilo několik marodů s různými šrámy o to více si vítězství ceníme.




Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Setikovský [-] - J. Lego [-] , V. Venta [-] , L. Valtr [-] , D. Adam [-] , T. Ceperko [-] , R. Černý [-] , K. Junas [-] (46. L. Lego [-] ) , M. Reiprich [-] , D. Jurinec [-] , D. Šlehofer [-]

TJ Sokol Trnová
M. Klik [-] - J. Kříž [-] , J. Webr [-] - L. Kučera [-] (46. M. Hauzner [-] ) , A. Borisov [-] , V. Kodera [-] , P. Pešek [-] , R. Šiml [-] (60. D. Mazák [-] ) - P. Dolejš [-] , V. Hlávka [-] , B. Švancar [-] (80. J. Finklar [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - VENTA Vladimír (N), KONČAL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.