Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle deklasovala Hvozd


Branky


0

Tabulkový rozestup mezi oběma celky se bezpochyby potvrdil a Hvozd musel skousnout nepopulárního bůra, kterého od Žihle vyfasoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky do sítě domácích

Domácí TJ Svornost Hvozd přivítali na své půdě favority ze Žihle, kteří zde rozhodně chtěli naplno bodovat. Začátek byl z obou stran opatrný, ale Žihle byla aktivnějším mužstvem a to se začlo gólově projevovat. První branku vstřelili hosté v 21. minutě, kdy se prosadil Tomáš Krofta po centru Jana Kubíčka - 0:1. Ve 35. minutě zvyšoval na 0:2 Jan Kubíček po špatném výkopu domácího brankaře. Poté přišel důlěžitý okamžik a to vyloučení Daniela Kunta, který ve 40. minutě obdržel druhou žlutou kartu a v příštím zápase s válcem jménem Únešov si nezahraje. Pro hosté citelné oslabení jak do druhé půle tak hlavně i do příštího zápasu s Únešovem.

Oslabená Žihle přidala tři branky

Ani vyloučení Kunta domácím příliš nepomohlo a na balonu byli spíše hosté, kteří si vytvářeli brakové příležitosti. V 64. minutě z volného přímého kopu proměnil tu svou Stanislav Bláha a náskok hostů zvýšil a tři branky - 0:3.  O jedenáct minut později navýšil číslo na světelné tabuly na straně hostů o další gól Filip Hořejší - 0:4. Definitivní hřebíček do rakvičky zatloukl Lukáš Meiner v 85. minutě a uzavřel tak gólový účet na pěti gólech. Hosté tak potvrdili roli papírového favorita a z Hvozdu si odváží další cenné tři body, které jim upevnily druhou příčku za suverenním Únešovem s kterým se utkají příští týden.



Ohlasy k zápasu


TJ Svornost Hvozd
Daniel Šlehofer (záložník): Začali jsme lépe a byli jsme lepším týmem, vypracovali jsme si několik jasných příležitostí, ale nedokázali jsme je proměnit. Hosté se po hezké akci dostali do vedení a po zranění domácího brankáře přidali do poločasu ještě jeden gól. I přesto že hosté dohrávali v deseti jsme toho nevyužili a třikrát inkasovali. Velká škoda. Na body pro domácí to rozhodně bylo.

TJ Slavoj Žihle B
Jaroslav Vojtěch (předseda): Dnes jsme nastoupili s pěti dorostenci v sestavě, kteří si vedli dobře. Mrzí mě nesmyslné vyloučení Daniela Kunta. Domácí jsme k ničemu nepustili, hráli jsme dobře organizovaně. Nejlepším hráčem byl Jan Kubíček



Sestavy


TJ Svornost Hvozd
J. Lego [-] (26. R. Černý [-] ) - L. Charvát [-] , K. Junas [-] , J. Schön [-] , Z. Reif [-] , P. Korbel [-] , M. Reiprich [-] , D. Jurinec [-] (82. L. Lego [-] ) , D. Šlehofer [-] , F. Kolář [-] , J. Běhounek [-]

TJ Slavoj Žihle B
J. Huček [-] - M. Maršík [-] , F. Hořejší [-] , L. Meiner [-] , D. Kunt [-] , V. Fink [-] , F. Půta [-] , T. Krofta [-] , J. Kubíček [-] , J. Skalník [-] , S. Bláha [-] (80. S. Tureček [-] )

ŽK: 27. L. Charvát , 59. J. Běhounek - 33. D. Kunt . ČK: 40. D. Kunt .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: RAUCH Pavel - VENTA Vladimír (N), RÁZEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.