Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov zvládl závěr zápasu lépe


Branky


57. D. Mazák , 64. P. Pešek , 83. P. Dolejš - 10. A. Mašek , 76. P. Hejzek (p.) , 82. P. Pecháček ml. , 91. P. Hejzek
0

Papírový favorit ze Sulkova urval tři body v koncovce utkání

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý skok hostů do zápasu

Výsledkově trápící se Trnová přivítala na svém hřišti Sulkov, který obě jarní kola odešel s prázdnou a vzhledem k postavení v tabulce dnes už musel nějáký ten bod urvat. I podle toho se odvíjel začátek zápasu. Hosté se totiž už v 10. minutě zásluhou Antonína Maška dostali do jednobrankového vedení. První poločas se kombinačně ani jednomu z týmu nedařil, žádnou zdařilou akci, která by vykrystalizovala v gól, jsme v prvním poločase už neměli možnost vidět a tak poločasový stav byl 0:1 a obě mužstva se odebrala do prostorů šaten.

Druhý poločas ve znamení přestřelky

Do druhé půle vstoupili lépe domácí. V 57. minutě se z vyrovnávacího gólu radoval Dominik Mazák., nejmladší hráč mužstva. Trnová byla aktivnějším celkem a po zásluze šla v 64. minutě do vedení po gólu Petra Peška - 2:1. O dvanáct minut později rozhodčí Tomáš Bureš ukázal na bílý bod a hosté zahrávali pokutový kop. Ujmul se ho Petr Hejzek a proměnil - 2:2. Misku vah překlopil na stranu hostů gólem v 82. minutě Petr Pecháček, jenže hned o minutu později srovnal krok s hosty Petr Dolejš a stav byl opět vyrovnaný - 3:3. Vše nasvědčovalo remíze, ale v první minutě nastavení se prosadil Petr Hejzek a vystřelil tak Sulkovu první jarní tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trnová
Jiří Webr (hráč): První poločas byl z naší strany hroznej. Druhý poločas jsme prostřídali, bojovali jsme, vedli jsme a po našich chybách jsme si zápas prohráli.




Sestavy


TJ Sokol Trnová
M. Šmídl [-] - J. Roztočil [-] , M. Hauzner [-] , J. Kříž [-] , J. Webr [-] - A. Borisov [-] , P. Bauer [-] (46. L. Kučera [-] ) , P. Pešek [-] - V. Hlávka [-] (79. V. Kodera [-] ) , D. Mazák [-] , B. Švancar [-] (63. P. Dolejš [-] )

TJ Sparta Sulkov
P. Vavřík [-] - D. Mečl [-] , L. Benedikt [-] , L. Kur [-] , M. Gruber [-] - D. Králík [-] , P. Hejzek [-] , P. Pecháček ml. [-] , M. Uzel [-] - M. Beran [-] , A. Mašek [-] -

ŽK: 25. P. Bauer , 51. B. Švancar , 60. J. Webr - 46. L. Kur , 82. P. Pecháček ml. , 90. L. Benedikt , 91. D. Králík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: BUREŠ Tomáš - KONČAL Radek (N), PECHÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.