5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bělá vyprovodila Kaznějov pětigólovým přídělem


Branky


0

Po vyrovnanější první části, ze které však vyplinuly dvě domácí branky, přišel jednoznačný druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaznějov se snažil v první půli ještě držet krok a dařilo se

Letní počasí, které opanovalo 23. kolo, bylo vhodné spíše na koupání než na fotbalový zápas. Dolní Bělá přivítala Kaznějov a v parném počasí byla vidět jednoznačná dominance domácích. Ve 12. minutě mával pomezní ofsajdové postavení Jakuba Turjanici, ovšem toto hraniční postavení však hlavní sudí pustil a Jakub postupoval sám na brankáře. Svojí šanci zužitkoval a posunul Dolní Bělou do vedení 1:0. Ve 34. minutě pískl rozhodčí faul na unikajícího Oldřicha Kroje na hranici šestnáctky. Nutno říct, že zákrok dle některých aktérů měl být údajně čistý. Standardku zahrával David Koudela, který obstřelem zdi rozvlnil síť podruhé.

Domácí už ve druhé půli dominovali

V 57. minutě vykombinovala záložní řada obranné šiky Kaznějova a Jakub Turjanica podruhé v zápase šel sám na brankáře a podruhé byl úspěšný - 3:0. Pak přišla gólová chvíle Oldy Kroje, který měl do té doby další tři byť neúspěšné šance. V 65. minutě si Oldřich Kroj povodil celou obranu Kaznějova a z hranice velkého vápna vystřelil a bylo to 4:0. V 85. minutě vykombinovalo duo Tomáš Bušek - Jan Volf opět celou obranu Kaznějova. Tomáš Bušek pak přistrčil míč Janu Volfovi, který šel do třetice v tomto zápase sám na bránu. Jan Volf prostřelil kaznějovského Zdeňka Tegiho mezi nohy. Dolní Bělá nejenže přibalila Kaznějovu na cestu domů ranec s nepopulárním bůrem, ale odsoudili hosty k pádu na dno tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Bělá
Lukáš Pešička - kapitán týmu: Jsme rádi, že po těch předchozích dvou nezdarech se nám povedlo zvítězit. Měli jsme sice lehčího soupeře, ale máme radost ze tří bodů.




Sestavy


TJ Sokol Dolní Bělá
J. Polívka [-] - J. Turjanica [-] (57. M. Dobrý [-] ) , O. Kroj [-] , L. Kolář [-] (60. M. Kraus [-] ) , L. Matoušík [-] , J. Volf [-] , L. Pešička [-] , J. Koudela [-] , D. Koudela [-] , T. Bušek [-] , L. Pešička [-]

FK Bohemia Kaznějov B
Z. Tegi [-] - M. Kozlík [-] (46. M. Polívka [-] ) , T. Kozlík [-] , O. Hrdlička [-] , V. Vašíček [-] (75. L. Kopecký [-] ) , J. Beránek [-] , P. Holeček [-] , P. Hůla [-] , R. Randa [-] , J. Valenta [-] , M. Vejvoda [-]

ŽK: 15. O. Hrdlička , 75. J. Valenta .
Hráči zápasu: O. Kroj , J. Turjanica .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: SOPR Dušan - BERNÁŠEK Michal (N), BREJNÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.