3:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbůch po nepříznivém vývoji zápasu vyválčil bod navíc


Branky


0

Hosté dvakrát vedli, přesto po devadesáti minutách bylo skóre nerozhodné a po penaltovém rozstřelu, kdy hosté dvakrát neuspěli, brali domácí bonusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle - boj a skóre 1:1

Zbůch, jenž byl v utkání papírovým favoritem, se záhy dostal do první šance, kdy střela domácí útočné řady mířila jen těsně vedle levé tyče. Na dlouho to však byla poslední šance. Utkání se převážně odehrávalo ve středu hřiště. nutno říct, že s velkým množstvím nepřesností v přihrávce. Ve 20. minutě se z pravé strany mířená přihrávka dostala k Marku Malcovi, který placírkou obstřelil soupeřovi obránce, brankář Zbůchu Štefan Chrien jistil míč, který mířil vedle brány, jenže k údivu všech obstřelený balón lehce zaplaval a zapadl za levou tyč domácí branky 0:1. Domácí mají však svého Standu Schejbala, který si naběhl na pěkný centr od levé autové čáry a ze sedmi metrů mu míč přistál přesně v kroku a Standa jej nekompromisní pumelicí uklidil ve 29. minutě nad Petra Haubnera - 1:1. 

Nepřesnosti a vedro

Začátek druhého poločasu se domácím hrubě nevyvedl. Ve 48. minutě ze střední řady hostů přišla přihrávka za obranu domácích a Jiří Kubínek postupoval z levé strany sám na brankáře. Ten udělal pár kroků proti němu, Jíří však dal vzpomenout na Euro 96 a gólem a lá Karel Poborský - dloubákem přes vyběhnutého brankáře posunul do vedení hosty z Bezvěrova - 1:2. Pak se domácí vydali ke kontru. K rohovému praporku se vydal Stanislav Schejbal, který přeletěl jako expres přes bránícího Jana Větrovce. Ten si to pak nenechal líbit a fauloval Stanislava Schejbala. Z následné akce domácí nic nevytvořili a o chvíli později se na trávníku oběvil opět Jan Větrovec. Jeho krvavé zranění nevypadalo dobře a Jan Větrovec musel střídat. V 68. minutě přišla přihrávka křížem přes šířku vápna, na kterou nabíhal z hlouby pole Stanislav Schejbal. Jeho střela na bližší levou tyč skončila přesně, kde měla - 2:2. Deset minut před koncem zápasu mohli domácí strhnout výhru na svojí stranu. Stanislav Schejbal svící přes hlavu našel přesně rozběhnutého Jana Šimana, který postupoval z úhlu sám do brány. Jenže jeho několik kroků navíc na hranici šestnáctky využil obránce hostů ve spolupráci s brankářem Petrem Haubnerem, který Janovi ukopl míč. V probíhající devadesáté minutě měli ještě domácí výhodu standardky z dobrých dvaceti metrů, jenže na rozehrávku už nedošlo, neboť hlavní rozhodčí utkání ukončil.

Bezvěrov dvakrát nedal a Zbůch bral extra bod

Bezvěrovští začali kopat penalty. Oba střelci první série nedali soupeřovým brankářům šanci, když brankáři zůstali stát bez pohybu na brankové lajně a střelci své pokusy mířili k pravé tyči. Ve druhé hosté neuspěli, Štefan Chrien pokus do prava z pohledu střelce vyrazil a následný pokus sám proměnil. Ve třetí sérii sice vystihl směr, ale Bezvěrov na chvíli srovnal. Třetí domácí střelec měl velké štěstí. Petr Haubner si sáhl na letící míč, ale nevytěsnil ho mezi tři tyče. Další série přinesla dvě branky. V páté sérii Štefan Chrien ukázkovou robinsonádou vyrazil míč nad a Zbůch bral z tohoto zápasu dva body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zbůch
Milan Hettler - trenér: Utkání neprobíhalo podle našich představ, po hrubých chybách jsme inkasovali dvě branky. Počasí nepřálo tomu, abychom vyvinuli na soupeře větší tlak. Z mého pohledu je to spravedlivá remíza. Bod navíc bereme.




Sestavy


TJ Baník Zbůch
Š. Chrien [-] - S. Schejbal [-] , P. Bufka [-] (55. J. Daňhel [-] ) , D. Lorenc [-] , A. Prokop [-] , J. Hrdlička [-] , J. Šiman [-] , J. Veselý [-] , M. Netušil [-] , T. Svítil [-] , P. Malý [-]

TJ Sázavan Bezvěrov
P. Haubner [-] - V. Hlavatý [-] , M. Novák [-] , J. Kubínek [-] , J. Šulc [-] , M. Mareš [-] , M. Hejkal [-] , J. Petrů [-] , M. Malec [-] , D. Dvořák [-] (75. P. Bubník [-] ) , J. Větrovec [-] (58. P. Šulc [-] )

ŽK: 85. T. Svítil .
Hráči zápasu: S. Schejbal , T. Svítil - J. Kubínek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - STŘEŠTÍK Jiří (N), RADA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.