Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Blovic ve vyhroceném utkání přestřílela Mantov


Branky


0

Fotbalisté Mantova se sice hned třikrát prosadili, ale na Blovické to bylo málo. Rezerva Blovic se proto rozloučila se soutěží vítězně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první část

Od začátku zápasu bylo patrné, kdo bude udávat otěže zápasu. Blovice neměly po celou sezonu v soutěži konkurenta, ale i přesto nechtěli dát Mantovští svoji kůži lacino. Domácí tým proto srdnatě bojoval, ale přesto jako první inkasoval. Mladý útočník Radek Šabata potvrdil svojí šikovnost a dostal míč z úniku za záda gólmana Janečka. Odpověď Mantova ale přišla celkem rychle. Petr Šmrha si vyměnil míč s Janouškovcem a následně se náramně trefil do vinglu. Ve zbytku první části ale Mantovští přečkali další příležitosti svého soupeře a do šaten se proto šlo za nerozhodného stavu. 

Blovice potvrdily svojí sílu

Druhá část začala hodně zostra a přihlížející fanoušci se rozhodně nenudili. Jako první si vzal slovo hostující Jiří Nováček, který opět poslal Blovice do vedení. Domácí celek ale rychle kontroval v podobě hezkého lobu Michala Šimandla. Následně si ale opět vzal slovo Radek Šabata, jenž dostal míč za brankáře Janečka, jenž ho musel poté ještě několikrát vytahovat ze své sítě. Následně pálil do černého blovický Radek Tyml a poté si vzal slovo opět Radek Šabata, jenž přidal ještě další dva kousky. Mantovští ale rovněž ukázali ještě, že mají ofenzivní choutky, když se prosadil Jakub Janouškovec, který se prosadil střelou z velkého úhlu. Následně se začalo na hřišti jikřit. Domácí Šmrha nesportovně udeřil halvou souepře a strhla se mele, z níž nakonec kromě domácího hráče vyšel s červenou i hostující Jakub Fisher. Závěrečné minuty se proto neodehrály zrovna v rukavičkách. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Václav Mičan - vedoucí týmu: Na náš vkus jsme dali celkem dost branek. Bylo to takové nervóznější utkání. Blovice ale měly šikovné hráče dopředu a dařilo se jim dávat pasy za obranu. Musím proto říct, že byly lepší, ale my jsme také nepředvedli špatný výkon. Dobré utkání odehrál i přes červenou kartu Petr Šmrha.

TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: Myslel jsem si, že se to v klidu odehraje, ale nakonec to bylo zbytečně vyhrocené utkání na to, že už o nic nešlo. Dobrý výkon předvedl Šabata, který se gólově prosazoval.



Sestavy


TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - M. Janeček [-] (29. M. Šimandl [-] ) - J. Machač [-] - J. Janouškovec [-] , A. Ulč [-] - T. Korba [-] , P. Šmrha [-] , J. Hrubý [-] , T. Bystrán [-] , O. Bryndzák [-] , J. Kuneš [-]

TJ Sokol Blovice B
V. Hudák [-] - J. Diviš [-] , T. Matoušek [-] , J. Neuberg [-] , R. Šabata [-] , M. Jílek [-] , R. Tyml [-] , J. Nováček [-] , J. Fischer [-] , P. Kozák [-] (58. P. Hodina [-] ) , O. Šeba [-] (20. J. Sýkora [-] )

ČK: 78. P. Šmrha - 78. J. Fischer .
Hráči zápasu: P. Šmrha - R. Šabata .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Šiška Pavel - KOLÁČEK Daniel (N), BALVÍN Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.