3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvougólový Jan Hanket nasměroval Soběkury k vítězství proti Líšině


Branky


42. J. Hanket , 57. J. Hanket , 67. Z. Vlach
0

Souboj dvou celků z dolní části tabulky vyzněl lépe pro fotbalisty Soběkur, kteří na vlastním hřišti nastříleli poslední Líšině tři góly a získali cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým udeřil na konci poločasu

První poločas začal opatrně a dost vlažně na obou stranách. Poté Soběkury přidaly na obrátkách a vytvořily si několik šancí. Střelu Martina Oberdörfera za velkým vápnem výborně chytil brankář Líšiné, Radek Duchek osamocen na penaltě netrefil ideálně balon a zamířil vedle. Do dvou velkých šancí se dostal Jan Hanket, ale domácí vždy jeho pokus na poslední chvíli zblokovali. Hostující obrana začala zmatkovat a dělala čím dál víc chyb. Jednu z nich potrestal Jan Hanket, když se nedohodl brankář s obráncem, a pohodlně uklidil míč do prázdné branky. Poločas tedy skončil 1:0.

Soběkury ještě dvakrát skórovaly

Druhý poločas se odehrával spíše na půlce hostů, kteří bránili v mnoha lidech a občas se vysunuli do brejku, kde měli šikovného útočníka. K mnoha šancím se ale domácí tým kvůli poctivé obraně protivníka nedostal. Jednu z mála proměnil Jan Hanket, který z velkého vápna přeloboval brankáře. Deset minut před koncem přistál centr Tomáše Kysilky na noze na malém vápně osamoceného Zdeňka Vlacha, který překonal brankáře podruhé.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: V utkání jsme byli lepším týmem, vypracovali jsme si více gólových šancí a zaslouženě vyhráli. Je fajn, že se zápas odehrál i v naprostém klidu, když byl prý pan rozhodčí upozorňován na divokost obou týmu

TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Kluci se trochu vzpamatovávali z minulého zápasu, byli pod takovou dekou, ale dneska to bylo mnohem lepší. Chtěli jsme v Soběkurech bodovat, ale bohužel. Zatím je pro nás vítězství v této sezoně zakleté.



Sestavy


TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - R. Duchek [-] (62. Z. Vlach [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Hanket [-] , D. Marek [-] , T. Vlach [-] , T. Kozel [-] , M. Oberdörfer [-] , M. Šíp [-] , T. Kysilka [-] , L. Bedenk [-]

TJ Sokol Líšina
J. Jarošík [-] - M. Skala [-] (52. M. Kloversa [-] ) , L. Kloversa [-] (75. V. Pavlík [-] ) , R. Zahoř [-] , R. Šmrha [-] , T. Slováček [-] , L. Bauer [-] , T. Benda [-] , J. Schejbal [-] , Z. Tříska [-] , V. Kříž [-]

ŽK: 58. J. Hanket - 32. M. Skala , 34. T. Benda , 54. Z. Tříska .
Hráči zápasu: J. Hanket - J. Jarošík .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: MICHÁLEK Tomáš - ŠESTÁK Zdeněk (N), BERKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.