Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečekané! Vedoucí rezerva Blovic poprvé v soutěži prohrála


0

O svojí neporazitelnost přišly nečekaně ve druhém jarním kole fotbalisté Blovic B. Vedoucí tým celé soutěže přijel do Záhoří s oslabeným týmem a odvezl si nakonec domů vysokou porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Záhoří spalovalo šance

Od prvních minut zápasu bylo jasné, kdo bude vládnout na hrací ploše. Domácí Záhoří ihned převzalo otěže zápasu do svých rukou a pořádně zatápělo blovickému béčku. Za celý první poločas si domácí tým vypracoval pět gólových šancí, které ovšem domácí trestuhodně promarnili. Činil se převážně hostující gólman Radek Šabata starší, jenž parádními zákroky dlouhou dobu držel bezbrankový stav. Do přestávky přesto ale přece jenom jeden gól padl. Po standardní situaci se balon dostal na hlavu Jana Prokopiuse, jehož hlavička skončila až v síti. 

Domácí začali dávat branky

Po změně stran se sice Blovičtí začali už trochu probouzat a hráli s domácími relativně vyrovnanější partii než v prvním dějství, góly ale padaly paradoxně opět do jejich sítě. Po další standardní situaci neubránila hostující obrana Filipa Peloucha. Následně navíc utekl do samostatného úniku Jan Majorzský, jenž chladnokrevně prostřelil Šabatu. Jan Majorzský se navíc o cvhilku později i dobře zorientoval v pokutovém území a uklidil po dalším volném přímém kopu míč do hostující svatyně. Blovickým se podařilo zaznamenat alespoň čestný úspěch, když se prosadil Miroslav Jílek



Ohlasy k zápasu


TJ Záhoří
Václav Kovář: Zápas jsme měli jednoznačně pod kontrolou. První půli jsme se předháněli v zahazování šancí, do vedení nás dostal na konci poločasu Prokopius hlavou. Po přestávce naše převaha v poli nebyla tak výrazná, ale zato jsme se prosadili gólově. Dobrý výkon mužstva a zasloužené vítězství.

TJ Sokol Blovice B
Jaromír Jílek: Předvedli jsme hodně špatný výkon. Bylo znát, že Áčko hrálo ve stejný čas a těžko jsme proto dávali sestavu dohromady, hráli i hráči, co toho příliš nenatrénovali. Ještě jsme mohli být rádi, že to neskončilo vyšším rozdílem. Každá série ale jednou končí a daleko se předpokládat, že nyní to nejspíše skončí, když hrál A - tým ve stejný čas. Naším nejlepším hráčem byl gólman Radek Šabata, bez nějž bychom prohráli mnohem vyšší rozdílem.



Sestavy


TJ Záhoří
V. Němec [-] - K. Presl [-] (71. M. Gaži [-] ) , J. Majorszký [-] , P. Veselý [-] , M. Zekucia [-] (76. O. Němec [-] ) , M. Šlouf [-] , V. Kovář [-] (71. J. Kodýdek [-] ) , J. Kovář [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-] , F. Pelouch [-]

TJ Sokol Blovice B
R. Šabata [-] - P. Kozák [-] , M. Balvín [-] , M. Bečvář [-] , J. Pohanka [-] , M. Plojhar [-] , J. Fischer [-] , M. Agapkin [-] , R. Komorous [-] , M. Jílek [-] , O. Šeba [-] (30. J. Jílek [-] )

Hráči zápasu: R. Šabata .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - MAJORSZKÝ Jan (N), TUČEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.