1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběkury vydřely v Hradci dva body


Branky


0

Utkání dvou týmů ze středu tabulky přineslo sice mnoho brankových příležitostí, převážně domácí straně, ale přihlížející diváci viděli pouze dvě branky, které znamenaly nerozhodný stav. Penaltová loterie vyšla lépe Soběkurským. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec B se trápil v koncovce

Mnoho spálených šancí stálo Hradecké již prvním poločas, v němž nakonec se do vedení dostali fotbalisté Soběkur. Po chybě gólmana Františka Mareše, jenž musel nuceně jít z pozice občas hrajícího trenéra do branky, kde se objevil poprvé od žáků, se prosadil Pavel Svoboda. Domácí mohli poté sice utkání ještě otočit ve zbytku poločasu, ale jak už bylo zmíněno, své gólové příležitosti pálili. 

Domácí z mnoha šancí jednu využili

I po pauze se obrázek hry na hřišti příliš neměnil. Hradečtí dál pokračovali v zahazování jasných šancí a bylo proto otázkou, zda hosté přece jenom odjedou domů se všemi body. Hradec B navíc dohrával duel  v deseti hráčích, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Radoslav Švarc. I přesto ale domácí nepolevili, za což byli odměněni. Těsný náskok ovšem nakonec nedokázali Soběkurští udržet, když nezvládli ustát jeden z rohových kopů domácího celku. Po závaru v šestnáctce se nejlépe v nepřehledné situaci zorientoval Matěj Douša, jenž doklepl balon za záda gólmana Lukáše Turka. Nějaké šance měli i hosté, utkání proto mohlo skončit jakkoliv. Martina Oberdörfera z malého vápna vychytal brankář. Sám na branku běžel David Marek, ale také nedal. Z bezprostřední blízkosti dvakrát selhal Pavel Svoboda. Další gól ale nepadl a o osudu zápasu proto musela rozhodnout penaltová loterie. 

Bonusový bod šel do Soběkur

Po nerozhodném stavu přišly na řadu pokutové kopy, v nichž se štěstí přiklonilo na stranu Soběkur, které měly v zakončení přece jenom klidnější mušku, a dokázaly lépe zvládnout hru nervů, když zvítězily poměrem 4:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
František Mareš: Myslím si, že lepší mančaft prohrál. Ve druhém poločase jsme měli asi osm gólových šancí. Pokutové kopy, to už je poté vabank. Dle vývoje zápasu jsme měli získat tři body, ale bohužel jsme neproměňovali šanci. Bez gólů nejde vyhrát. Nejlepším naším hráčem byl Luděk Varga, jenž v obraně působil jako skála a čistě odebíral soupeřovým hráčům balony. Odehrál výborné utkání.

TJ Sokol Soběkury
Radek Duchek: Do utkání jsme vstoupili s hodně oslabenou sestavou díky nemocem a brzkému začátku, kdy spousta kluků byla v práci. Přesto jsme si věřili, že bychom nějaký bodík uhrát mohli. Hradečtí byli lepší, měli více šancí. Celkově bylo na obou stranách velké množství vyložených šancí a diváci se snad moc nenudili (úsměv). Škoda pro ně, že na obou stranách nepadlo branek více. My jsme byli šťastnější a vyhráli penaltový rozstřel. Klobouk dolů před tím torzem, jak zápas zvládlo a i naši patnáctiletí kluci, co ještě tolik nenastupují ukázali, že na dospělí fotbal mají.



Sestavy


SK Hradec 1946 B
F. Mareš [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , O. Lihm [-] , R. Švarc [-] - M. Loritz [-] (77. M. Šťastný [-] ) , J. Kaplan [-] , J. Hrdina st. [-] , V. Höfer [-] - M. Douša [-] - P. Snášel [-]

TJ Sokol Soběkury
L. Turek [-] - L. Liška [-] , D. Marek [-] , M. Oberdörfer [-] , Z. Vlach [-] , T. Vlach [-] , T. Kysilka [-] , M. Šíp [-] , L. Bedenk [-] , J. Turek [-] , P. Svoboda [-]

ŽK: 26. R. Švarc - 58. T. Kysilka . ČK: 63. R. Švarc .
Hráči zápasu: L. Varga - L. Turek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škoda Pavel - KAŠE Jiří (N), ŠESTÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.