4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedmigólová přestřelka skončila se šťastným koncem pro domácí Letnou B


Branky


20. Z. Cimbota (p.) , 32. Z. Skála , 43. J. Rada , 49. J. Šimánek - 33. J. Majorszký , 64. F. Pelouch (p.) , 88. J. Majorszký
0

Střelecké hody přineslo utkání mezi rezervou Letné a Záhořím. Domácí si sice po zdařilé třicetiminutovce na přelomu prvního a druhého poločasi vypracovalo třígólový náskok, ale nakonec se ještě muselo strachovat, aby o něj nepřišlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Letná B byla v koncovce údernější a vypracovala si rozhodující náskok

Úvod zápasu zastihl v lepší herní pohodě hostující fotbalisty. Záhoří se tlačilo aktivně dopředu, ale ze svých možností nedokázalo ani jednu gólově zúročit. Udeřilo proto na druhé straně, kde správně nařízený pokutový kop bezchybně proměnil Zdeněk Cimbota. Od této chvíle se odpšuntovaly gólové hody. Josef Vůch po hezké akci připravil balon Zdeňku Skálovi, který navýšil přesnou střelou vedení Letné B. Domácí obrana nicméně poté udělala hrubou chybu a Záhoří se rázem dostalo zpět do hry, když se prosadil Jan Majorzský. Domácí ovšem našli rychlou odpověď poté, co se nádherně ze standardní situace trefil hrající trenér Jaroslav Rada

Domácí si pohlídali své vedení

Po změně stran bylo na domácí straně ještě veseleji, když ještě o něco lépe než před chvilkou zmíněný Rada zacílil letenský Jiří Šimánek. Záhoří ovšem dostala zpět do hry nařízená penalta, kterou bez problémů proměnil Filip Pelouch. Letná B měla poté k dispozici ještě nějaké další příležitosti, ale v koncovce se už na domácí celek štěstí neusmálo. Záhoří naopak ještě zdramatizovalo průběh duelu v samotném závěru, kdy se ve skrumáži ve vápně nejlépe zorientoval skórující Jan Majorzský. Závěrečné minuty ale už žádnou branku nepřinesly, takže slavit nakonec mohla rezerva Letné. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná B
Jaroslav Rada - trenér: S výkonem týmu a i se třemi body jsem samozřejmě spokojený. Pochválit musím i hlavního rozhodčího, který předvedl dobrý výkon a za celý zápas neudělil ani jednu žlutou kartu, přestože to bylo v některých chvílích o něco vypjatější. Hodnotil bych ho známkou deset. Naším nejlepším hráčem na hřišti byl střední záložník Jiří Šimánek.

TJ Záhoří
Václav Kovář: Sice nás poškodil rozhodčí, ale zápas jsme si prohráli neproměňováním šancí a nedůsledností v osobních soubojích, domácí více chtěli a v rozhodujících chvílích nás přetlačili.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná B
P. Noháček [-] (46. P. Lehký [-] ) - J. Rada [-] , Z. Cimbota [-] , Z. Skála [-] (46. J. Baranský [-] ) , D. Pospěch [-] , M. Dvořák [-] , J. Šimánek [-] , J. Vůch [-] , J. Vričan [-] (36. L. Bledý [-] ) , J. Bohun [-] , Z. Přibyl [-] (46. S. Vukovič [-] )

TJ Záhoří
M. Zekucia [-] - K. Presl [-] , M. Gaži [-] , V. Kovář [-] (46. J. Kovář [-] ) , M. Šlouf [-] , P. Veselý [-] , F. Pelouch [-] , M. Zekucia [-] (75. O. Němec [-] ) , J. Majorszký [-] , A. Raška [-] , J. Prokopius [-]

Hráči zápasu: M. Šlouf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - LEHKÝ Bohumil (N), ŠAMPALÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.