Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice B - Pustá Polom B 5:0


Branky


0

Kobeřické béčko v sobotu smetlo nečekaně vysoko oslabenou Pustou Polom. Ta nepřijela na půdu soupeře v nejlepším rozpoložení. První zápas prohrála v Budišově 0:2 a další kolo vlivem sněhové nadílky ani neodehrála. Domácí začali sezónu divokou remízou 4:4 proti Hradci a následně si ze Strahovic odvezli nadílku 1:4. Ačkoliv to v prvním poločase vypadalo na celkovou dělbu bodů, zápas se proměnil ve střelecký koncert Kobeřic. Ty se tak ve dvou domácích kláních trefily už devětkrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se hrál poměrně opatrný fotbal, ve středu pole a bez výraznějších šancí. Hráči se dostávali do zakončení spíše ze středních a delších vzdáleností. Za zmínku stojí střely domácího Hlavenky, z hostí pak pokus Kunčíka, který výborně zlikvidoval Boček a vzápětí ještě střela Kotaly, které zase chyběla větší přesnost. Přestože byli pustopolomští v první půli o něco lepším týmem, z branky se radovali domácí, a to zásluhou dobře hrajícího Hlavenky. Ten se ve 25. min po šikovném uvolnění trefil z hranice pokutového území k levé tyči. Obě mužstva poté dál prověřovala brankáře jen sporadicky, opět z větších vzdáleností. Před odchodem do kabin se k zakončení zpoza vápna dostal ještě pustopolomský Sláma, s jeho střelou si ale Boček opět poradil.

 

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí. Ve 48. minutě korunoval svůj výborný výkon kapitán domácích, který zakroutil svůj rohový kop přímo do sítě hostí. Nejpěknějším momentem utkání se stala 65. minuta, kdy souhru Jaška s Náhlíkem zakončil do okryté brány kanonýr Gargoš. V 70. minutě Kobeřané dostali další možnost ke skórování, a to po faulu na pronikajícího Návrata v pokutovém území. K exekuci se postavil Chudík a penaltu s přehledem proměnil - 4:0. Pátá branka padla hned v zápětí, kdy Gargoš vyběhl ještě hluboko z vlastní obranné poloviny, obešel hostujícího stopera, poté i brankáře a zakončil už do prázdné branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Petr Kubný (vedoucí Kobeřice B): „V první půli jsme nebyli lepším týmem. Klíčové pro nás byly bezesporu dvě branky Pavla Hlavenky, které mužstvu dodaly potřebný klid. Soupeř pak musel otevřít hru a my dnes byli naštěstí v proměňování šancí velice efektivní. Ve druhé půli byli kluci obzvlášť svědomití i v obranné fázi a po dvou čtyřgólových utkáních nás tudíž velice těší také fakt, že jsme zápas zvládli bez inkasované branky.“

Sport-Club Pustá Polom B
Martin Kunčík (hráč SC Pustá Polom B): „Hosté přijeli ve velmi oslabené sestavě. První poločas byl vyrovnaný, kdy si vytvořily šance oba celky. Úvod druhého poločasu poznamenal rychlý gól Kobeřic, které se potom prosadily z brejku ještě dvakrát. Zmar dokonala penalta na 5:0.“



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
M. Boček [-] - L. Mrva [-] , J. Zbořil [-] , M. Vidlák [-] , D. Petroš [-] - O. Černý [-] , P. Hlawenka [-] (80. J. Bečica [-] ) , M. Chudík [-] (72. R. Hahn [-] ) , L. Jašek [-] (65. J. Návrat [-] ) - M. Gargoš [-] (78. L. Rycka [-] ) , R. Náhlík [-] (76. D. Lasák [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
L. Juchelka [-] - D. Kubala [-] , P. Bubík [-] , Z. Kačírek [-] , A. Kubala [-] - P. Sláma [-] , M. Kunčík [-] , Z. Kostka [-] , P. Bubík [-] - M. Kotala [-] , M. Jurč [-]

Hráči zápasu: M. Boček .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.