Polnička v derby porazila Velkou Losenici a slaví postup


Branky


0

Vedoucí Polnička si kolo před koncem soutěže zajistila postup do III.třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodná první půle

První domácí branka padla jako protiútok po první akci hostující Losenice, do brejku se dostal Lojek a nahrával na nabíhajícího Průžu. Ten se nemýlil a ve druhé minutě otevřel skóre utkání - 1:0. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale nic co by mělo ohrozit ani jednu branku. Další gólová příležitost přišla ve 13. Minutě kdy hostující Losenice se dostala do brejku a Losenický útočník si to rovnou s obráncem v zádech mazal na Polničskou bránu. Na první střelu vyběhnutím domácí brankář ještě zareagoval, ale střelu vyrazil pouze před sebe, pro dobíhajícího Bureše již poté nebyl problém poklidit míč mezi tři tyče 1:1. V 25. Minutě domácí ještě vsítili jednu branku, kdy nejlépe vyběhl Neubauer a dokázal brejk zužitkovat. Jenže jeho počínání si všiml čárový Tichý a v době kdy Neubauer dostal přihrávku nestál podle pravidel – offside. Do konce poločasu měla ze hry více Losenice, mohla se dokonce  dostat do vedení, kdy po jednom z brejků si Losenický útočník předkopl míč a domácí brankář si vyběhl a chtěl míč získat pro sebe, jenže chyboval a míč pod ním prošel. Na to ještě reagoval Losenický útočník a vystřelil. Stopku a jeho střelu mu vystavil stoper Zadina, který jeho střelu zblokoval. Konec poločasu 1:1.

Domácí vstřelili čtyři branky a mohli slavit postup

V druhém poločase byla Polnička více aktivnější. Odstartoval to obránce Koblížek, kdy střelou z dálky prověřil rohový praporek. Svoji převahu v branku přeměnila v 62. Minutě kdy zahrávala standardní situaci. K rohovému praporku se postavil Neubauer, centroval do vápna , kde se míč několikrát odrazil, nejlépe se ale zorientoval Karel Podloucký 2:1. V 65 minutě po další akci fauloval ve vlastním  vápně Losenický brankář Kasal, obdržel žlutou kartu a byl nařízený pokutový kop. K exekuci se postavil Neubauer. Rozběhl se a poslal míč přesně na druhou stranu než skočil hostující brankář 3:1. V 76. Minutě ze středu hřiště přihrával Neubauer na čerstvě vystřídaného Kuřátka. Ten se zmocnil míče a provedl samostatný únik , který zakončil střelou hostujícímu brankáři mezi nohy 4:1. I když Polnička vedla o tři banky stále se bála o výsledek. Losenice hrála kvalitní útočný fotbal a nejvíce nebezpečné byli jejich standardní situace. Poslední naději jim sebral nejlepší střelec soutěže Víška. V 87. minutě rozehrával Zadina od půlky volný kop. Jeho střela mířila do malého vápna, kde nejvýše vyskočil Víška. Jenže balón ve výskoku trefil spíše zády než hlavou, ale stejně se míč dostal mezi tři tyče 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara - trenér: Musím pochválit hráče za druhou půli, soupeř hrál velmi dobře, má ve svém týmu dobré hráče. Jsem rád, že jsme dokázali postoupit, doma máme nejlepší fanoušky. Děkuji jim, hodně nám pomohli.




Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Klíma [-] - K. Koblížek [-] , V. Moravec [-] , T. Litochleb [-] , L. Zadina [-] - O. Průža [-] (66. R. Kuřátko [-] ) , J. Kohout [-] (60. M. Jirásek [-] ) , M. Neubauer [-] , K. Podloucký [-] , J. Štíbal [-] - Z. Lojek [-] (80. J. Víška [-] )

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Augustin [-] , P. Neubauer [-] , M. Mokrý [-] , P. Mach [-] - T. Neubauer [-] (70. J. Grodl [-] ) , D. Králíček [-] (46. L. Štíbal [-] ) , R. Kasal [-] , Z. Pospíchal [-] - R. Pátek [-] (65. M. Rosický [-] ) , P. Bureš [-] (62. D. Škarka [-] )

ŽK: 11. J. Kohout - 57. R. Kasal , 64. J. Kasal , 83. Z. Pospíchal .
Hráči zápasu: T. Litochleb , L. Zadina , M. Neubauer .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - TICHÝ Svatopluk (N), PÁTEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.