Rozsochy porazily vysoko oslabený Radostín


Branky


11. P. Bureš , 48. P. Bureš , 55. L. Gál , 58. J. Holý
0

Radostín v domácím prostředí selhal a Rozsochy si odvezly čtyřgólovou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavou se prosadil kanonýr Bureš

V 17. kole okresního přeboru přijely do Radostína na jaře hlavně v domácím prostředí dobře hrající Rozsochy. Radostín na jaře porazil jen poslední Vír a tak v tomto zápase chtěl potvrdit výhodu domácího prostředí a zvítězit za tři body. Na špatném terénu se odehrával souboj týmů ze spodní poloviny tabulky. Do zápasu vstoupili lépe hosté a už v 11. minutě otevřeli skóre po ostrém centru se prosadil hlavou Petr Bureš - 0:1. Po obdržené brance se dostali do hry i domácí a dokázali si vytvořit tlak, ale ke gólu to nevedlo, i když ke konci poločasu měli převahu drtivou a gól vysel ve vzduchu.Rozsochy tedy se štěstím přestály šance domácích a o přestávce mohly zformovat své řady.

Rozsochy skórovaly třikrát během třinácti minut

Do druhé půle šli domácí s odhodláním s výsledkem něco udělat, ale opak byl pravdou. Ve 48. minutě nechali trestuhodně projít středem hřiště Petra Bureše
a ten i za pomoci větru překvapil Homolu v bráně. Tento moment srazil domácí do kolen a ti vypadli na deset minut úplně ze hry a hosté se v tomto výpadku prosadili ještě dvakrát v 55. minutě Gál a v 58. minutě Holý. Pak už se zápas spíše dohrával i když si oba týmy vytvořili nějaké šance. Na obou stranách se blýskl dvěmi skvělými zákroky gólmani a ten domácí si v závěru poradil i s pokutovým kopem, který neproměnil Emil Šibor.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Vladimír Šíma: Dnes jsme měli velké problémy se složením sestavy. Řešil jsem pět absencí oproti minulému zápasu. Doplnit jsme to museli hráči z béčka. Nepovedl se nám vstup do zápasu, potom si necháme dat laciný gól a pak teprve začneme hrát. Ale fotbal je o gólech, nám to tam nepadá. Třicet minut v prvním poločase po obdržené brance jsme byli lepší, ale vstup do druhé půle byl katastrofální. V rozmezí deseti minut si necháme dat tři góly k tomu není co dodat. Z pěti střel na branku dostaneme čtyři góly, herně to až tak špatné nebylo rozhodla střelecká forma. Rozsochy mají střelce Bureše a ten dnes rozhodl zápas. Doufám, že to střelecké trápení co nejdřív zlomíme. Jsme v podobné situaci v jaké byli na podzim Rozsochy. Hráli dobrý fotbal, ale nedávali góly a o tom to je.

TJ Rozsochy
Emil Šibor, hráč: V utkání jsme byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Domácí měli pouze dvě šance v celém utkání. Chtěl bych znovu podotknout hostující fanoušky, kteří nám vytváří téměř domácí prostředí a za to velké dík Fan Clubu který tu funguje už skoro deset let.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.