Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky skolil poslední Kozlovice


Branky


0

I když Kozlovice brzy vedly, tak Jistebník potvrdil své výsadní postavení v tabulce a zápas čtyřmi góly otočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední Kozlovice měly do zápasu start vskutku raketový. Jistebník v 1. minutě odvrátil míč mířící do jeho vápna jen k volnému Fojtíkovi, který svou ránu uklidil k tyči hostující branky - 1:0. Vedoucí tým tabulky ale reagoval už za čtyři minuty, když upláchl Ogon a David Štverka vyrovnal a začínalo se odznova - 1:1. Favorit postupně začal přebírat otěže utkání a začal domácí mačkat jako citron. Vedoucí branku pak dal ve 24. minutě, když Paskerův přímý volný kop zapadl až na zadní tyč a skončil v síti - 1:2. O dvě branky utekl Jistebník sedm minut před odchodem do kabin, když po přímáku Paskera v pádu David Štverka zasunul balon za záda domácího brankáře - 1:3. 

 

Začátek druhého dějtsví patřil ale Kozlovicím. Jistebník měl ale v braně skvěle chytajícího Krayzela. Na opačné straně hřiště mohl navýšit skóre zápasu Lebica, ale hostující brankář Chlebek byl proti a ještě udržel pro domácí tým malou naději. Ta definitivně pohasla pět minut před závěrečným hvizdem hlavního arbitra. To si postavil míč k zahrávání volného přímého kopu David Štverka a parádní střelou pod břevno zkompletoval svůj hattrick - 1:4. Jistebník tak je krůček od postupu. Osud Kozlovic je pomalu naplněn.



Ohlasy k zápasu



TJ Jistebník
Martin Štverka (trenér): Po nepříjemném startu jsme věděli, že je celý zápas před náma a hned jsme začali hrát svoji hru. Navíc jsme brzo vyrovnali, což bylo důležité. Do druhého poločasu jsme ale nastoupili málo koncentrovaní a znovu se potvrdilo, jak je soutěž kvalitní, protože domácí nás trošku zatlačili a musel nás tam při dvou velkých šancích podržet Krayzel. Pak jsme ale znovu zlepšili kombinaci a soupeři navíc docházely síly. Nakonec jsme to zvládli a bez problémů působili také rozhodčí.



Sestavy


FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - J. Fojtík [-] , O. Holub [-] , L. Slanina [-] , M. Najdek [-] , A. Fojtík [-] , R. Ermis [-] , V. Dudek [-] , F. Kocián [-] , P. Mališ [-] , P. Piskoř [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - J. Štandl [-] , L. Pietras [-] - L. Andrys [-] (81. O. Veselý [-] ) , L. Košina [-] (39. M. Tyleček [-] ) , M. Raška [-] , O. Ogon [-] (65. P. Mohyla [-] ) , D. Štverka [-] , F. Kadlčák [-] - M. Pasker [-] (86. M. Vavroš [-] ) , M. Lebica [-] (90. T. Vykydal [-] )

ŽK: 84. M. Najdek - 64. M. Pasker .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: FUTERKO Martin - KUBIENA Petr, FARNIK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.