Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov těsně porazil Datyně


0

Dolní Datyně vedla ještě šest minut před koncem o jednu branku. Vratimov skvělým finišem výsledek obrátil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další venkovní utkání a datyňští vyšli opět na prázdno. A přitom začátek byl snový, do utkání vstoupili aktivně, hráli kombinační fotbal po stranách a vratimovští nestíhali. Po jedné pěkné kombinaci a přihrávce Stebela se krásně uvolnil Gistinger a střelou k tyčí poslal hosty do vedení (0:1). Domácí byli zaskočeni a zmohli se jen na dlouhé míče na útočníka Svěnčíka. Za chvíli bylo ještě veseleji, Sideropulos ze středu hřiště vybídl přihrávkou za obranu Kubienu a ten obloučkem přehodil domácího brankáře (0:2). Bohužel domácí zanedlouho snížili, právě zmíněný Svěnčík využil zaváhání obrany, která nebyla důrazná a prostřelil hostujícího Vasilka (1:2).

 

V druhém poločase se domácí hnali za vyrovnáním, protože se stále přetahují o první místo se Starým Městem. Datyňští zodpovědně bránili a vyráželi do rychlých brejků. Největší šanci spálil Gistinger, kdy mu nahrával Kubiena, ale v těžké pozici míč nezasunul do odkryté brány. Domácím nakonec pomohl chybně odpískanou penaltou rozhodčí, jelikož domácího Svěnčíka kopl v pokutovém území jeho spoluhráč a ne Batiha, který hrál míčem. Pařenica pokutový kop s přehledem proměnil (2:2). Domácí byli v laufu a naopak hosté znervózněli a hlavně zbytečně ztráceli míče a přišel zákonitě trest, v 90.minutě se míč šťastně odrazil ke zcela volnému Škoríkovi a ten vystřelil domácím výhru. Sice na druhé straně vzápětí střílel Masopust a hlavičkoval Gistinger, ale domácí už výhru udrželi.

 

zdroj: Dolní Datyně-facebook



Ohlasy k zápasu



TJ Havířov - Dolní Datyně
Zdeněk Menoušek (trenér, karvinsky.denik.cz): Jsme zklamaní. Bylo tam několik pasáží, kdy se dalo rozhodnout. Mrzí mě ale i jiné věci, kdy hledáme vinu jinde než u sebe. Minimálně dvěma gólům jsme mohli v pohodě zabránit, ale někdy situace řešíme až naivně a zbrkle.Hráli jsme fakt skvěle, takový ten náš celoplošný fotbal, kluci si dobře nabíhali do volného prostoru a měli jsme šance, zaslouženě vedli 2:0. Pak jsme ale po nedůrazu Péti Tomašáka dostali kontaktní gól a Vratimov má natolik kvalitní mančaft.Nejprve jsme mohli odskočit na 3:1, Gistinger netrefil z metru odkrytou bránu. Za to nás domácí potrestali, i když se dlouho nemohli prosadit.Vyžrali jsme si to. Sice hrajeme pěkný fotbal, ale nemáme body. Doufám, že zabereme ve středeční dohrávce.



Sestavy


FC Vratimov
D. Černý [-] - R. Šimek [-] , M. Kašuba [-] , O. Škorik [-] , R. Stuchlík [-] (81. J. Plachta [-] ) - R. Pešek [-] , D. Valenčin [-] , L. Brezula [-] (71. V. Trmal [-] ) , R. Pařenica [-] (90. J. Sáblík [-] ) - M. Svěnčík [-] , V. Osvěčík [-] (71. T. Tříska [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - T. Gistinger [-] , L. Stebel [-] , V. Masopust [-] , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] (68. T. Kaduch [-] ) , M. Jaworek [-] , N. Sideropulos [-] , J. Dolák [-] (75. O. Kulhánek [-] )

ŽK: 86. J. Plachta - 52. P. Tomašák , 68. L. Stebel , 83. Y. Batiha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KOLEČKÁŘ Antonín, TVRDÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.