7:0
(6:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk si otevřel střelnici


Branky


1. D. Laryš , 7. D. Laryš , 10. P. Zajac , 26. F. Mička (vl.) , 38. D. Coufal , 45. J. Bogdan , 79. V. Šimon
0

Šest branek do poločasu a nebylo co řešit. Vé druhém domácí jistili vysokou výhru jednou brankou. Report z pohledu Brušperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání se zachraňující se Libhoští jsme vstoupili nejlépe, jak jsme mohli. Již v první minutě po krásné přihrávce Zajace rozvlnil síť soupeřovy branky Laryš. Hosté se nestihli ještě pořádně rozkoukat a již v osmé minutě lovili míč ze sítě podruhé, to když Bogdan přihrál Laryšovi na druhou branku. V desáté minutě přišel třetí hřebík pro libhošťské hráče. Gorovič našel volného Zajace, ten se nemýlil a vstřelil třetí branku utkání.

Po deseti minutách bylo de fakto po zápase. Ve druhé minutě nastřelil Laryš ještě břevno. V sedmnácté minutě se ocitl Zajko sám na hranici pokutového kopu, ale branku přestřelil. Největší problémy dělali hostující obraně Bogy a Zajko. Laryšovi zase hráči hostů nebyli schopni odebrat míč a tak jsme soupeře přehrávali rozdílem dvou tříd.

Ve dvacáté sedmé minutě jsme zahrávali rohový kop, který Šot bravurně trefil a zavěsil míč do bližší šibenice. Bylo to již 4:0. Ve třicáté osmé minutě se ještě trefil Coufal a ve čtyřicáté páté Bogdan. Náš poločasový brankostroj se zastavil na cifře 6:0.

 

Do druhého poločasu jsem udělal hned tři změny. Do zálohy šel hrát místo Goroviče, Kornak. Místo Šota, Hančín a Coufala nahradil Šimon. Začátek druhého poločasu začal v podobném duchu jako ten první. Ve čtyřicáté sedmé minutě našel zkušený Hančín pasem Bogdana, který poslal přihrávku po brankové čáře na Zajka. Bohužel mu míč těsně před nohou nadskočil a tak míč neusměrnil mezi tři tyče. Poté jsme se dostali ještě do několika šancí, ale buď je chytil libhošťský brankář a nebo jsme netrefili „zařízení“. Zápas už se dohrál v poklidu a tak za zmínku stojí nádherná branka, kterou v sedmdesáté osmé minutě vstřelil Šimon po přihrávce od Bogdana. Bylo to 7:0 a zápas se už dohrával z povinnosti.

 

zdroj: http://www.fotbalbrusperk.cz



Ohlasy k zápasu


SK Brušperk
Radim Karsten (trenér): Do utkání jsme vstoupili asi nejlépe, jak jsme mohli. Po deseti minutách bylo prakticky po zápase, a to ještě Laryš nastřelil břevno.

FC Libhošť
web Libhoště: V Brušperku to nebyl fotbal, ale doslova katastrofa od první minuty. Málo kdy se stává, aby mužstvo, které bylo před utkáním trenérem upozorňováno na jednotlivé hráče, na nepodcenění soupeře atd. prohrávalo 3 : 0. Snad si naši hráči nepřečetli dřívější výsledky Brušperku, kdy také domácí dostali rychlou „čtyřku“ od Datyně v domácím prostředí a ve Vratimově nevyužili šest „tutovek“!! Naopak, domácí nic nepodcenili a na náš tým vlítli od první minuty a zastavili svůj gólostroj do přestávky na čísle šest. Síla soupeře nebyla vidět pouze v prvním poločase, ale také v tom druhém. Jen střelecká muška byla přesná pouze jednou. Trenérské hodnocení minulých zápasů vyznívalo poměrně kladně, naše mužstvo nikdy neudělalo herní ostudu, bylo vždy důstojným a snaživým soupeřem, přestože se mu hra nedařila. Tentokrát nejen že musíme uznat sílu a kvalitu hry soupeře, ale na druhou stranu z naši strany to byl hrůzostrašný přístup k utkání.



Sestavy


SK Brušperk
M. Murín [-] - A. Havlíček [-] (74. V. Šalamon [-] ) , V. Šot [-] (46. D. Kornak [-] ) , D. Folta [-] , P. Karlík [-] - M. Vojtek [-] , D. Coufal [-] (46. O. Hančin [-] ) , M. Gorovič [-] (46. V. Šimon [-] ) , P. Zajac [-] - J. Bogdan [-] , D. Laryš [-] -

FC Libhošť
F. Mička [-] - J. Závodný [-] , D. Velart [-] , P. Pojezdala [-] , M. Blažek [-] , J. Beneš [-] , J. Jachník [-] , Z. Palička [-] (34. P. Čapka [-] ) , T. Juřena [-] , J. Čapka [-] , P. Eckelsberger [-]

ŽK: 65. A. Havlíček - 65. J. Jachník .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - KARAS Michal, VIŠČOR Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.