Přestřelka pro Dolní Datyni


Branky


0

Když dvacet pět minut před koncem vedla Dolní Datyně o tři branky zdálo se bát rozhodnuto. Brušperk, ale zápas dvěma góly zdramatizoval. Více už ale nestihl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání vyšel hostům nadmíru. Už v 1.minutě se mohli radovat, po ose Gistinger-Kubiena-Jaworek se dostal k odraženému míči Sideropulos a nekompromisně vystřelil pod břevno (0:1). O pár minut bylo ještě veseleji, Jaworek vyslal Kubienu a ten přesným centrem našel Gistingera, který hlavičkoval mimo dosah domácího brankáře (0:2). Domácí z Brušperku byli zaskočeni a dostávali se velice pomalu do tempa, a když už se nadechovali k územní převaze, zasadili Datyňští další zářez, Jaworek opět vyslal do brejku Kubienu a ten dalším přesným centrem našel hlavu Stebela, který krásně zavěsil (0:3). Poté zahrával přímý kop z dobré vzdálenosti Tomašák, bohužel trefil jen tyč.Datynští fotbalisté vycházeli ze zajištěné obrany a brejky měli smrtící, po dalším úniku Gistingera a přihrávce na Sideropulose to bylo už o čtyři branky. (0:4). Bohužel nedůsledností dostali domácí na koně. Nejprve ztratil míč u rohového praporku Dolák, po centru domácího fotbalisty se míč odrazil k Laryšovi a ten snížil (1:4). Domácí do poločasu přidali ještě druhou branku, po centru z levé strany a obranné hlavičce Tomašáka, si našel odražený míč Gorovič a střelou k tyči prostřelil Vasilka (2:4).

 

Ve druhém poločase se domácí samozřejmě snažili vstřelit další branky, ale místo toho vyšlo trenérovi Menouškovi střídání, kdy poslal na hřiště Kučeru, ten se dostal k míči opět po pěkné kombinaci Kubieny s Jaworkem a propálil domácího brankáře (2:5). Tlak domácích sílil a Datyňským docházely síly, Brušperk dostal možnost kopat dva pokutové kopy, nejprve po faulu Kučery a poté Doláka. Oba pokutové kopy s přehledem proměnil Coufal (4:5). 

 

zdroj text: Dolní Datyně-facebook



Ohlasy k zápasu



TJ Havířov - Dolní Datyně
Zdeněk Menoušek (trenér): Bez nadsázky se dá říct, že jsme mohli vyhrát poločas 6:0. Ty dva brušperské góly ke konci první půle jsme soupeři zase darovali, ale potěšila mě ofenziva. Úvodních čtyřicet minut, to byla báseň. Kluci zahráli famózně. Byly tam i další šance, třeba Tomašákova tyč. Druhá půle už z našeho pohledu nebyla tak vydařená. Tomašák sice tu naši defenzivu držel, ale domácí se dostávali do tlaku a nakonec se k nám díky penaltám i přiblížili.



Sestavy


SK Brušperk
M. Murín [-] - D. Coufal [-] , J. Vančo [-] (24. D. Folta [-] ) , P. Zajac [-] (46. L. Kuba [-] ) , V. Šot [-] - M. Vojtek [-] , J. Bogdan [-] , D. Laryš [-] , J. Blahut [-] (67. A. Havlíček [-] ) - F. Chrašč [-] (75. V. Šimon [-] ) , M. Gorovič [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - V. Masopust [-] (63. A. Kučera [-] ) , L. Stebel [-] , T. Gistinger [-] (89. O. Kulich [-] ) , Y. Batiha [-] , P. Tomašák [-] , P. Kubiena [-] , T. Wojtyna [-] , M. Jaworek [-] , N. Sideropulos [7.0] , J. Dolák [-]

ŽK: 71. P. Kubiena , 73. N. Sideropulos , 80. Y. Batiha .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: OPĚLA Robin - VOJKOVSKÝ Michael, VRANAY Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.