Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov loupil v Albrechticích


0

Ve 20 kole 1.A třídy zajížděli vratimovští fotbalisté do Albrechtic, kde se utkali s místním Baníkem a utkání jim vyšlo na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva předváděla na mokré, ale jinak perfektně připravené hrací ploše svižný a na tuto soutěž nadstandardní fotbal. Ovšem ze hry měli o něco více hosté. Vratimovští výborně kombinovali a neustále zaměstnávali svými rychlými výpady Albrechtickou obranu. Domácí se naopak proti pevné obraně hostů nemohli prosadit, a když už se chtěli radovat, zneškodnil jejich naděje velmi jistý gólman Černý v brance Vratimova. Ve 32 minutě hosté poprvé udeřili, když Osvěčík našel nádherným pasem naběhnuvšího rekonvalescenta Svěnčíka, který se nemýlil a střelou k tyči nedal Matovi v Baníkovské brance šanci. Hosté byli ale i nadále velmi aktivní, ovšem do poločasu už žádnou ze slibných akcí nedotáhli do brankového vyústění. 

 

Druhý poločas začali mírným náporem domácí, ale hned v 50 minutě nepohlídali navrátilce do sestavy vratimovských Svěnčíka, který se skvěle uvolnil a pěknou brankou zvýšil skóre na 0:2 ve prospěch hostů. Albrechtické ovšem tento moment hodně nakopnul a jejich úsilí o zkorigování výsledku bylo markantní. Baník svého soupeře sevřel a bylo jen otázkou času, kdy svůj tlak gólově zúročí. Ten nastal v 57 minutě, kdy  hostující Valenčin nešikovně atakoval v šestnástce domácího Kulhánka a sudí nařídil pro domácí pokutový kop. Všem domácím hráčům a fanouškům ovšem pokazil radost ze snížení stavu vratimovský Černý, který penaltu Albrechtickému forvardovi chytil a tím udržel šance hostů na skvělý výsledek. Ačkoliv se domácí hodně snažili, začali postupně více riskovat a zapomínali tudíž na zadní vrátka, čehož hbití ofenzivní hráči Vratimova hojně využívali. V 67 minutě se po jednom z mnoha brejků hostů vydal dopředu agilní Osvěčík, který se neukvapil a v pravou chvíli vyslal kolmým pasem do brejku Pařenicu, ten se svou šancí naložil bezvadně a poslal hosty do tříbrankového trháku. Tato branka domácí definitivně zlomila, a ačkoliv se hodně snažili, na dnešní vratimovský tým prostě nestačili. Vratimovští naopak předvedli skvělý týmový výkon, podpořený kvalitní hrou s třemi vstřelenými góly a po zásluze si z Albrechtic odvážejí cenné vítězství.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Ohlasy k zápasu



FC Vratimov
Jiří Hořínek (trenér): Dnes jsme odehráli výborné utkání proti kvalitnímu mužstvu, které je hodně fotbalové a zápas to byl opravdu na úrovni… S trenérem domácích jsme se shodli, že klíčovým momentem zápasu byla neproměněná penalta, kterou Denis vychytal a udržel naše šance na body. Všichni kluci bez vyjímky dnes podali opravdu hodně kvalitní a obětavý výkon, za což je musím všechny pochválit. Všichni dřeli a udělali pro vítězství maximum…Doufám a věřím tomu, že na dnešní výkon dokážeme navázat i v ostatních utkáních…



Sestavy


FK Baník Albrechtice
O. Mato [-] - A. Věčorek [-] , J. Hovůrka [-] (69. P. Pasz [-] ) , A. Chumchal [-] , O. Čoček [-] , D. Dorozlo [-] , M. Korzeniowski [-] , J. Kociolek [-] , J. Kociolek [-] , L. Vagner [-] , M. Kulhánek [-] (59. T. Izaiáš [-] )

FC Vratimov
D. Černý [-] - R. Stuchlík [-] , R. Šimek [-] , M. Kašuba [-] , D. Valenčin [-] (63. P. Skoupý [-] ) - R. Pešek [-] (82. L. Brezula [-] ) , R. Pařenica [-] (88. A. Tříska [-] ) , J. Pohludka [-] - V. Osvěčík [-] (85. J. Plachta [-] ) , V. Trmal [-] , M. Svěnčík [-] (78. T. Tříska [-] )

ŽK: 24. M. Kulhánek , 57. J. Kociolek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VRANAY Vojtěch - ŠVEC Marek, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.