Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov nastřílel Bystřici pět gólů


Branky


0

Jak zápas probíhal?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vratimovští fotbalisté hostili v 19.kole omlazené mužstvo Bystřice, které se letos potácí u dna tabulky a nyní směruje všechny své kroky k záchraně v 1.A třídě. Domácím vyšel výtečně zápas v Dobraticích a v tomto utkání chtěli na předvedený výkon navázat, což se jim podařilo hned v úvodu. Bystřičtí hráči snad byli myšlenkami ještě v kabině, když jim hned v první minutě pláchnul vratimovský mladíček Brezula, kterého nešikovně ve vápně atakoval brankář Kreželok a hlavní rozhodčí nařídil v samém úvodu pokutový kop. Míč si postavil nový vratimovský kanonýr Trmal, ovšem jeho nepovedenou střelu gólman hostů lapil. Jenže z následného rohového kopu se nade všechny vyšplhal domácí Tomáš Tříska a hlavou poslal ve 2 minutě Vratimov do vedení. Bystřičtí se ovšem rychle oklepali a jejich kombinační hra dělala domácím značné problémy. V 18 minutě ovšem předvedl svou první hrubku v utkání hostující gólman Kreželok, když špatně vyběhl na vysoký míč mimo pokutové území a po jeho nešťastném zákroku poslal domácí Radim Pařenica krásným obloučkem míč do prázdné branky – 2:0. Po této brance jako by se vratimovští uspokojili s výsledkem a rychle nabitým náskokem a přenechali veškerou iniciativu na kopačky hostů. Bystřičtí hráči domácí borce v této fázi hry výrazně přehrávali a jejich aktivita slavila úspěch ve 35 minutě, kdy se po hezké kombinaci prosadil z hranice šestnáctky Tomáš Kisza, který snížil.

 

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, proto domácí trenér Jiří Hořínek udělal několik změn a tato střídání domácímu mužstvu pomohla. Hosté sice nadále zaměstnávali domácí obranu a snažili se utkání zvrátit ve svůj prospěch, jenže vratimovská obrana byla pevná a navíc měla v brance výborného Davida Kubalu, který všechny nebezpečné akce soupeře zlikvidoval. Když už se zdálo, že hosté sahají po vyrovnání, nasměroval si to v 68 minutě Pařenica podél pokutového území hostů a místo avizované střely naservíroval milimetrový pas na Vojtěcha Trmala, který poslal hlavou domácí do dvoubrankového vedení. O dvě minuty později ovšem přišla velká fotbalová paráda Radima Pařenici, který v 70 minutě napřáhl z třiceti metrů a jeho dalekonosná rána skončila na tyči, od které míč pohotově doklepl do sítě opět domácí snajpr Trmal, a bylo to rázem 4:1. Hosté ovšem ani po této brance hru nezměnili a sympaticky se snažili, ovšem jejich snaha vždy na domácí obranné vozbě ztroskotala. V 81 minutě předvedl další hrubku Bystřický gólman Kreželok, který opět nepochopitelně vyběhnul na Kubalův daleký výkop a po nedorozumění s obráncem přenechali míč dotírajícímu Pařenicovi, pro kterého už nebyl problém dovést míče do prázdné branky a završil tak skóre utkání na konečných 5:1.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Jiří Hořínek (trenér): Dnes to byl hodně zajímavý zápas se šťastným koncem pro nás…V první minutě neproměněná penalta, ve druhé gól…Začátek byl pro nás skvělý, ale po druhé brance jsme začali být hodně pasivní a soupeř nás začal přehrávat. Ve druhé půlce jsme to prostřídali a dali čerstvé kluky, kteří hru rozhýbali, přidali jsme ještě další pěkné góly a vyhráli, takže našim fanouškům se to muselo líbit…Těm, kterým se naše hra opakovaně nelíbí bych chtěl vzkázat, ať si léčí své mindráky jinak, než urážkami hráčů, kteří fotbal hrají pro to, že je baví a podotýkám, že jej hrají zadarmo!!! Příklad by si mohli někteří naši rádoby fanoušci vzít z fanoušků Bystřice, kteří i když prohráli a dostali pět gólů ještě hodinu po zápase bubnovali a skandovali. Některým našim divákům je i pět branek málo, aby alespoň klukům při střídání nebo po zápase zatleskali…




Sestavy


FC Vratimov
D. Kubala [-] - R. Šimek [-] , R. Pešek [-] , R. Stuchlík [-] , D. Valenčin [-] (58. P. Skoupý [-] ) , O. Škorik [-] (76. J. Plachta [-] ) - T. Tříska [-] (46. J. Pohludka [-] ) , R. Pařenica [-] - L. Brezula [-] (61. M. Kašuba [-] ) , V. Trmal [-] , V. Osvěčík [-] (74. J. Sáblík [-] )

TJ Bystřice
O. Kreželok [-] - T. Fober [-] , B. Krezelok [-] , D. Zoubek [-] , M. Teofil [-] - F. Buryan [-] , J. Galusík [-] (61. J. Staniek [-] ) , B. Kantor [-] (74. D. Mustabašič [-] ) , R. Badura [-] , D. Kantor [-] - T. Kisza [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Sivera Jan - BEDNÁŘ Marcel, JEDLIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.