0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov kradl v Dobraticích


Branky


43. V. Trmal , 68. R. Pešek , 90. V. Trmal
0

Jak zápas probíhal? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Vratimova zajížděli v sobotu 8.dubna ke svému třetímu jarnímu utkání na hřiště Dobratic a odjížděli hodně spokojeni. Zápas samotný měl ovšem velmi průměrnou úroveň a šancí mnoho k vidění nebylo. Domácí to povětšinou zkoušeli na Davida Kubalu v brance Vratimova z dálky a nepřesně. Hosté byli ve svých útocích nebezpečnější, ale ani jim se dlouho nevedlo ztéci Dobratickou branku. Největší šanci domácích v první půli, kdy se ve 41 minutě ani po dvou dorážkách nedokázali Dobratičtí střelci prosadit, zlikvidoval bravurními zákroky, společně se stoperem Škoríkem, hostující gólman Kubala. Naopak o dvě minuty později, ve 43 minutě se utopil v kličkách domácí Skotnica a vratimovský stoper Šimek nasesrvíroval krásný pas na rozběhnutého Trmala, který si ještě v brejku stačil pohrát s doběhnuvším obráncem i brankářem a nasměroval míč do sítě.

 

Druhou půlku začali domácí náporem, ale všechny jejich pokusy se míjely účinkem. Vratimovští naopak čekali na chybu soupeře a vyráželi k rychlým protiútokům. V 56 minutě uviděl po zákroku na hostujícího Pohludku druhou žlutou kartu, a tedy i následnou červenou domácí Somr a Dobratice tak museli dohrávat o jednoho muže v poli méně. Tento moment je paradoxně ještě více semknul a na dlouhé minuty zatlačili hosty před vlastní šestnáctku s touhou vyrovnat. Bohužel pro domácí, se jim žádnou z akcí nedařilo dotáhnout do vážnější koncovky a na Dobratických borcích byla znát určitá míra frustrace, ze které pramenily někdy až hraniční fauly. Vratimovští ale místo oplácení odpověděli tím nejlepším možným způsobem, brankou. V 68 minutě zahrával Valenčin, po dalším z ostrých zákroků na Osvěčíka z poloviny hřiště trestný kop a míč, na který špatně vyběhnuvší domácí gólman Tesarčík nedosáhnul, prodloužil do sítě hostující Pešek a poslal Vratimov do dvoubrankového vedení . V 78 minutě musel nuceně vystřídat vratimovský stoper a pilíř obrany Ondřej Škorík, kterého nešetrně v souboji o míč atakoval domácí kapitán Causidis. Na domácích hráčích byla sympatická snaha něco s výsledkem udělat a alespoň snížit, čímž se otevírala okýnka v jejich obraně. V 90 minutě se po standardní situaci domácích a vyraženém míči Kubalou dobře zorientoval střídající vratimovský Bandy, který vyslal do brejku Pařenicu, jež předložil krásnou časovanou přihrávku Osvěčíkovi, ten před bezmocným domácím gólmanem ještě posunul na Trmala a pro vratimovského snajpra už nebyl problém uklidit míč do sítě. Vratimovští si tak odvážejí z Dobratic zasloužené vítězství 0:3.

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz



Sestavy


TJ Dobratice
P. Tesarčík [-] (83. M. Pohludka [-] ) - D. Dobiáš [-] , R. Škapa [-] (79. A. Březina [-] ) , M. Causidis [-] , L. Kantor [-] (88. A. Kohut [-] ) , M. Hlaváč [-] , A. Šigut [-] , L. Somr [-] , O. Skotnica [-] , M. Svobodník [-] , P. Lýsek [-]

FC Vratimov
D. Kubala [-] - R. Šimek [-] , R. Pešek [-] , R. Stuchlík [-] , D. Valenčin [-] - J. Pohludka [-] (88. R. Bandy [-] ) , R. Pařenica [-] (90. A. Tříska [-] ) , T. Tříska [-] (79. J. Sáblík [-] ) , O. Škorik [-] (78. J. Macák [-] ) - V. Osvěčík [-] - V. Trmal [-]

ŽK: 28. L. Somr , 60. A. Šigut - 60. R. Pařenica , 63. T. Tříska . ČK: 56. L. Somr .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SEIDLER René - BARTOŠ Ivan, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.