0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov nadále vítězí, tentokrát to odnesl Frenštát


Branky


0

Krnov se dostal do vedení už v 10. minutě, když se úspěšným střelcem stal Simichanidis. Jak se později ukázalo, byl to jediný gól v utkání a hostům zajistil tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu vyšel lépe hostujícímu souboru z Krnova, když po deseti minutách hry správně ponechal rozhodčí výhodu a Siminachidis nekompromisní ranou pod víko otevřel účet zápasu a jak se později ukázalo vstřelil jedninou branku zápasu - 0:1. Zbytek prvního poločasu to bylo vyrovnané utkání, které se odehrávalo hlavně mezi šestnáctkami obou týmů, s minimem šancí na obou stranách. Do kabin tak šel Krnov veseleji s nejtěsnějším náskokem.

 

Po změně stran se obrázek hry na hřišti vůbec nezměnil. Beskydu nelze upřít snaha o vyrovnání, ale do větších šancí se za celou druhou půli nedokázal dostat, i když si vypracoval optickou převahu. Krnov se nikam vyloženě nehnal, a pečlivě si bránil svůj nejtěsnější náskok. Na výsledku zápasu nezměnilo nic ani tříminutové nastavení. Po závěrečném hvizdu rozhodčího mohl Krnov radostně zvednout ruky nad hlavu a připsat si sedmé jarní vítězství. Naopak Frenštát po prohře zůstává nadále na poslední příčce tabulky, kdy ztrácí tři body na předposlední Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (kapitán, novojicinsky.denik.cz): Byl to vyrovnané utkání, ale chyběla nám větší produktivita v ofenzivní části. Směrem dopředu to nebylo ono, protože jsme si nevytvořili moc šancí. Bylo vidět, že vzhledem k ostatním výsledkům hrajeme o hodně. Potřebujeme vyhrávat a věřím, že něco uhrajeme proti Českému Těšínu. Rozhodně ještě nic nevzdáváme, i když víme, že to bude těžké.

FK Kofola Krnov
Marek Koraba (předseda): Chceme pozvat všechny fanoušky. Věříme, že přijdou v hojném počtu a opět vytvoří našemu týmu skvělou kulisu. A to navzdory tomu, že ve stejném termínu hraje naše hokejová reprezentace s Francií.



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] , A. Plachký [-] (88. D. Kobylík [-] ) , P. Střelec [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , R. Gillar [-] (46. R. Vaverka [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , Š. Křiva [-] , M. Uličný [-]

FK Kofola Krnov
M. Hradil [-] - L. Pella [-] (65. D. Mrukvia [-] ) , J. Hrubý [-] (80. A. Golias [-] ) , M. Čanecký [-] , J. Šimčík [-] (74. Š. Ondra [-] ) , J. Houdek [-] , A. Ondra [-] (89. J. Zetek [-] ) , T. Moravec [-] , M. Daříček [-] , P. Simichanidis [-] , M. Havlíček [-]

ŽK: 80. M. Uličný - 43. L. Pella , 83. A. Ondra .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: Lukašík Petr - HAM Tomáš, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.