1:1
(1:0)
61. P. Dao
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod zajistil Háji Dao


Branky


0

Háj ve Slezsku si přes zimu prošel trenérským zemětřesením, když náročného kouče Jiřího Swiecha vystřídal Jan Baránek, který naposledy vedl druholigovou Opavu. Ten se o víkendu společně se svými novými svěřenci vydal do Dětmarovic, kde sice ukořistil plusový bod za remízu 1:1, přesto se ze sobotního zápasu dalo vytěžit více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující družina nevstoupila do utkání zrovna optimálně. Nejprve pokazila dvě slibné standardní situace, aby vzápětí inkasovala z kopačky Hrtánka, který se blýskl krásně provedeným trestňákem – 1:0. Ve zbytku úvodního dějství už Háječtí nedokázali reagovat, takže do kabin odcházeli se sklopenými hlavami. 

 

Do druhé půle ale trenér Baránek vyslal na trávník ghanského forvarda Daa, který se mu odvděčil za důvěru hned v 61. minutě. Po dlouhém nákopu vyhrál Trupl klíčový souboj, Dao si perfektně zpracoval balon a ještě šikovněji přehodil dětmarovického brankáře Kotrlu – 1:1. V dalších minutách mačkali hosté svého soupeře jako citron, jenže bez potřebného gólového efektu. Velké příležitosti si namátkou vypracovali Janíček, Trupl, Dao anebo Vyležík, ale v klíčovém momentu neudrželi nervy na uzdě, takže domácí borci s vypětím všech sil vybojovali remízu.



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Josef Jadrný (trenér, karvinsky.denik.cz): Na první zápas po pauze to byl dobrý fotbal a remíza je spravedlivá, protože to byl zápas dvou poločasů. Na lavičce nám zůstali jen veterán Jirka Ligocký a dorostenec Swaczyna. Hodně mě mrzí hlavně neúčast Lukáše Kurušty, který u nás tři měsíce trénuje, ale pořád nedostal od Bohumína svolení k tomu, aby za nás mohl hrát.

TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj (asistent trenéra): Za druhý poločas jsme si zasloužili zvítězit. Do zápasu jsme špatně vstoupili, když jsme brzy inkasovali a pak to bylo docela vyrovnané. Během přestávky jsme naštěstí přistoupili ke střídání, které se nám vyplatilo, protože Dao se krásně trefil. Potom jsme mohli přidat další čtyři góly, jenže kluci byli v koncovce příliš zbrklí. Doplatili jsme na neproměňování šancí.



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - Z. Holý [-] (60. S. Swaczyna [-] ) , P. Zahatlan [-] , T. Mleziva [-] , T. Hrtánek [-] - M. Macko [-] , P. Kloda [-] , P. Popek [-] , N. Derík [-] - P. Beilner [-] , M. Ristovský [-]

TJ Háj ve Slezsku
P. Hladký [-] - M. Vyležík [-] , P. Konvička [-] , R. Staníček [-] (46. P. Dao [-] ) , T. Trupl [-] , R. Štefek [-] , I. Janíček [-] , Z. Eršil [-] , J. Lampa [-] (72. L. Malcharek [-] ) , O. Matěj [-] , Š. Blažej [-] (18. R. Kolig [-] )

ŽK: 50. M. Macko , 60. M. Ristovský - 37. M. Vyležík , 54. P. Dao .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: FUTERKO Martin - KUBIENA Petr, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.