Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrabyně roli favorita zvládla


0

V dalším kole proti sobě nastoupili domácí Větřkovice a hostující Hrabyně. Podle tabulkového postavení museli být považováni za favority hosté. To se taky dělo od prvních minut. První poločas skončil 0:3, a i s trochou podcenění nakonec Hrabyně utkání zvládla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas jasně pro hosty

Každý domácí fanoušek si přál, aby už nedošlo na minulé utkání s Budišovem. To se ale nedělo. Domácí do zápasu vstoupili hůře a Hrabyně diktovala tempo hry. Již ve 4. minutě se kopala penalta pro Hrabyně. Na puntík si položil míč Jašíček ale neproměnil. Hasit to za něho musel Vítek 0:1. Domácím v první půli dělali velké problémy hostující nákopy za obranu, navíc se také nevyvarovali dalšího faulu v pokutovém území. V 17. minutě si postavil míč Výduch, který se nemýlil 0:2. Domácí to zkoušeli taky dlouhými nákopy, ale do větších šancí se nedostali. A tak na řadu přišli opět agilní hosté. V 19. minutě dostal krásnou uličku Skalík, který zametl míč do brány 0:3. V následujícíhc minutách se utkání zklidnilo a za stavu 0:3 se šlo do kabin.

Vlažný vstup hostů

Hrabyně zřejmě pod dojmem tříbrankového vedení nastupuje do druhé půle vlažně, což domácí trestali. V 56. minutě vyslal táhlou střelu ze střední vzdálenosti Vladan Krajíček, a uspěl 1:3. V 71. minutě nastala kuriózní situace. Hosté totiž reklamovali míč v zámezí a požadovali odkop od své branky. Sudí hru ale nepřerušil a hra pokračovala. K balónu se dostal Michal Pretsch a snížil náskok Hrabyně jen na jednu branku 2:3. Domácí se tlačili do útoku, tvořili si šance, ale neproměnili. To agilní Hrabyně trestala na výbornou. V 81. minutě se po centru do pokutového území prosadil podruhé Luděk Výduch a bylo rozhodnuto 2:4. V poslední minutě ještě koriguje stav výstavní střelou do šibenice z přímého kopu domácí stoper Roman Lichovník. Poté už rozhodčí zápas ukončuje za stavu 3:4. 



Sestavy


TJ DUBINA Větřkovice
P. Kukol [-] - M. Kukol [-] , J. Hluchý [-] , R. Lichovník [-] , R. Střílka [-] (36. J. Hopp [-] ) - L. Mička [-] , P. Kopl [-] , V. Krajíček [-] (75. S. Fabík [-] ) - D. Řehulka [-] , M. Pretsch [-] - M. Zlámal [-]

TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - L. Kozák [-] , M. Poloch [-] (46. R. Moravec [-] ) , P. Jurčík [-] - O. Demel [-] , J. Onderka [-] , R. Vítek [-] (46. V. Žídek [-] ) , J. Holuša [-] , D. Skalík [-] - V. Jašíček [-] (76. V. Blucha [-] ) , L. Výduch [-]

ŽK: 17. R. Střílka , 39. R. Lichovník - 28. O. Demel .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: GANČAŘ Jakub - WEISZ Jakub (N), HARAZIN Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.