2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Lhota si poradila


Branky


0

Na horkou půdu do Horní Lhoty přijel Skřipov. Sousední týmy v tabulce, kterým se nyní daří. Skřipov ale zapomněl jarní formu doma a na domácí Horní Lhotu nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto v první půli

Do utkání vstoupili lépe domácí. Byli odhodlanější, důraznější a aktivnější v osobních soubojích. Za to Skřipov se hledal. Ve 24. minutě hostující obránce vytvořil hrubyci a domácí Adam Górecki trestal 1:0. Ve 38. minutě domácí podnikli rychlý protiútok. Górecki potáhl míč po lajně a prchl svému strážci. Míč z úhlu vystřelil a do vlastní sítě si nešťastně míč srazil Střižík 2:0. Stále aktivní Horní Lhota mohla skórovat i potřetí. ve 43. minutě nastřelili tyč, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Domácí obrat nedovolili

V druhém poločasu se probrali taky hosté a konečně začali předvádět svou kombinační hru. Fotbalové štěstí ale nebylo přikloněno k hostujícímu kapitánu Kubánkovi, který v 63. minutě šel úplně sám na gólmana. Zkoušel obstřelit ale branku těsně minul. V 86. minutě nastřelil břevno opět Kubánek, a do třetice Kubánek netrefil načechraný míč centrujícího Černého. Horní Lhota si utkání pohlídala a zaslouženě si připsala tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Skřipov
Jiří Vícha (trenér): První poločas jsme hráli špatně. Ve druhé půli jsme začali být aktivnější, srovnali jsme s domácími krok, ale lepšího výsledku jsme nedosáhli díky neproměňování vyložených gólových šancí. Věřím klukům, že příští utkání bude vítězné.



Sestavy


TJ Sokol Horní Lhota
P. Dedek [-] - A. Homola [-] , J. Meliš [-] , T. Matzner [-] - M. Hlozák [-] (46. P. Fiala [-] ) , M. Bartůněk [-] , M. Majling [-] (70. J. Biolek [-] ) , D. Frýdl [-] , J. Rybář [-] - T. Petřík [-] (46. R. Hrubeš [-] ) , A. Górecki [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Poltier [-] , D. Ulman [-] , J. Lubojacký [-] (83. J. Kubánek [-] ) - O. Bartusek [-] , O. Černý [-] , J. Murcek [-] , J. Kubánek [-] - J. Eller [-] - A. Střižík [-] (46. K. Martinčík [-] ) , O. Eller [-]

ŽK: 75. J. Meliš , 77. P. Fiala , 90. A. Homola - 15. J. Poltier .
Hráči zápasu: T. Matzner , J. Meliš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - STRAKOŠ Karel (N), BRIA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.