2:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov uspěl


Branky


81. D. Košťál , 90. D. Stoschek - 16. M. Šubert , 42. P. Rychtar , 55. D. Thomas (p.) , 65. O. Surový
0

Dohrávka dvaadvacátého kola byla na programu v neděli. V prvním poločase se do vedení dostali hosté 0:2. V druhém poločasu nastal zlom, když domácí nedali na 1:2. Potvrdilo se pravidlo nedáš dostaneš a Komárov navýšil na 0:3. Vyrovnané utkání skončilo výsledkem 2:4 pro Komárov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov proměňoval šance

Zápas byl ze začátku opatrný z obou stran. Mírnou převahu měli ale hosté, kteří si vypracovali několik šancí, ale vše končilo u brankáře Tvrdého. V 16. minutě se z ojedinělé akce dostali do vedení hosté. Thomas si narazil s Mikšíkem a vyslal tvrdou střelu, kterou tečoval Šubert a otevřel skóre utkání 0:1. Po obdržené brance začali tvořit i domácí. V 17. minutě se do obrovské šance dostal Hendrych. Po nedorozumění Hečka, Nováka a nesmyslným výběhem Pelce, Hendrych přehodil i branku.   V 18. minutě se po levé straně prodral Hendrych, míč prodložil Stoschkovi, který trestuhodně zahodil. O dvě minuty se akce zopakovala ale z pravé strany. Scénář byl ale totožný a míč vyrazil Pelc na roh. Ve 30. minutě mohli zvýšit hosté. Thomas našel osamoceného Rychtára, který si však předkopl míč a v tváří tvář neprostřelil Tvrdého. Hned z dalšího útoku měli šanci domácí. Chyběla koncovka a míč skončil až za domácí hospodou. Ve 42. minutě nastala hrubice domácího gólmana. Komárovský Rychtár nevěděl co s bálonem, tak ho z 20 metrů poslal na bránu. Tvrdý chtěl míč chytit do koše, ale střelu podcenil a míč mu propadl 0:2. Tím skončil i první poločas.

Komárov pokračoval

Do druhého poločasu vkročili lépe domácí. Hned ze začátku poločasu to zkoušel z půlky Hendrych, který postrašil Pelce. V 52. minutě spálili největší šanci v utkání domácí. Hendrych upaloval s míčem po pravé straněPelc mu výběhem zmenšil úhel, a tak následovala přihrávka na jedenáctku. Domácí hráč poslal míč do odkryté brány, kde se zjevil brankář Pelc, který životním zákrokem zneškodnil střelu. Pravidlo nedáš dostaneš se potvrdilo v 55. minutě. se hostující Vácha prodral do pokutového území. Jeden z domácích hráčů zahrál rukou a pískala se penalta. Míč si vzal komárovský sniper Thomas a nemýlil se 0:3. Domácí nic nevzdávali a dále tvořili šance. Avšak vše končilo u Pelce, který držel čisté konto. V 65. minutě korunovali svůj výkon hosté. Hřivnáč zahrával roh a přesně našel hlavu Surového, který z pětky nezklamal 0:4. V 81. minutě se domácí konečně dočkali. Hendrych potáhl míč po straně a centrem našel Košťála, který snižil hlavou na 1:4. V 90. minutě dali domácí druhou branku. Po chybě hostujícího Hřivnáče, který špatným odkopem daroval gól Stoscchkovi, který zakončil utkání na 2:4. Po této brance se již nic nestalo.



Ohlasy k zápasu



SK Komárov
Petr Pelc (hráč): Dostali jsme se do vedení díky dvou šťastným gólům a to nás uklidnilo. Domácí se mohli probudit ve druhém poločase, ale pravidlo nedáš dostaneš se potvrdilo. Mohli snížit na 1:2, ale mi se povedl super zákrok. Hned z další akce se zahrávala penalta a za stavu 0:3 bylo po zápase. Myslím, že jsme byli lepším mužstvem a zaslouženě jsme vyhráli, i když fotbal moc krásy nepřinesl.



Sestavy


TJ Sokol Chvalíkovice
J. Tvrdý [-] - D. Stoschek [-] , D. Košťál [-] , M. Belás [-] , A. Hendrych [-] , O. Ambruzs [-] , J. Gebauer [-] , P. Žiga [-] , Z. Štěrba [-] , P. Lazecký [-] , D. Kuzník [-] (46. D. Hlaváč [-] )

SK Komárov
P. Pelc [-] - T. Rádek [-] , J. Novák [-] , O. Hečko [-] (65. O. Valušek [-] ) - D. Kinnert [-] , M. Mikšík [-] - D. Thomas [-] (85. J. Erban [-] ) , P. Rychtar [-] (60. M. Hřivnáč [-] ) , M. Šubert [-] (71. R. Matrosz [-] ) - O. Hanke [-] (49. M. Vácha [-] ) , O. Surový [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: RUČKA Jakub - ROZSÍVAL Petr (N), TŮMA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.