2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyjovice štastnějším týmem


Branky


0

Domácí Kyjovice hostily Štítinu. Favoritem v tomto utkání byl domácí tým už díky oslabené sestavě hostů. Průběh zápasu ovlivnil rychlý gól domácího Koloucha. Hosté sice měli pár slibných šancí, ale branku nevstřelili. V druhém poločase přidal agilní Kolouch svou druhou branku a zajistil svému celku tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovnost na obou stranách

Utkání se odehrávalo v bojovém duchu. I když počasí příliš na fotbal nebylo, tempo bylo vysoké. V 5. minutě zahrávali domácí standartku. Kudela pěkně našel Pětníka, ale ten hlavou zamířil nad. Hned po rozehrávce se rychlým brejkem dostali do útoku hosté. Jan Rohovský předložil míč Štěpánu Rohovskému a ten ve vyložené šanci nedal. V 9. minutě se skóre měnilo. Kudela na pravé straně poslal centrovaný míč na Honzu Koloucha, který se zkušeně podíval, kde stojí brankář, a poslal překvapivou střelu, která skončila po hrubce Grafa až v brance 1:0. Hosté mohli odpovědět v 11. minutě, kdy rozehrávali standartku. Kunczik kroutil z levé strany míč do vápna, kde se nejvýš vyšrouboval Daniel Nardeli, ale hlavou přestřelil. V 15. minutě měli přímý kop opět hosté. Centr komendy ale nepřinesl nic co by promrzlé diváky zvedlo ze sedaček. To o minutu střela hostujícího Tietze z třiceti metrů pěkně prověřila kapitána domácích Lukáše Kudelu. V 33. minutě centrující Krayezel našel ve vápně Kormance, ale ten na míč v malém vápně nedosáhl. 38. minuta a domácí z pravé strany opět centrovali do vápna, kde se nejlépe zorientoval Kormanec, bohužel hlavou těsně minul. Více první poločas nepřinesl a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro Kyjovice. Nutno podotknout, že během poločasu prudce klesla teplota, začalo pršet a většina přítomných čekala i sníh.

Anglické počasí a druhý gól Koloucha

Anglické počasí, které v Kyjovicích panovalo, příliš do krásy fotbalu nepřidalo. Začátek druhé půle patřil domácím. Odměněni za to byli v 54. minutě, když z pravé strany letěl míč z autu až do pokutového území, kde se nacházel domácí Kolouch, a hlavou pěkně zakončil k levé tyči 2:0. V 60. minutě se obraz hry změnil, protože se konečně probrali také hosté. Štítina zahrávala několik standartních situací, ale žádná nezapadla za záda Lukáše Kudeli, který zkušeně kryl záda svému týmu. V 80. minutě šli do šance hosté. Stoklasovi ale střela nesedla a snížení nepřinesla. O minutu později se do míče z dvaceti pěti metrů opřel Kunczik, ale Kudela byl připraven. Snaha hostů šla vidět a domácí ke konci hry hrozili hlavně z protiútoků. V 85. minutě se do přečíslení dva na jednoho dostali Pětník a Kratochvíl. Druhý jmenovaný dostal míč mezi jedenáctku a šestnáctku do ideální pozice, ale se šancí naložil trestuhodně a slabou střelou ani nedonutil Grafa zasahovat. V 87. minutě ještě zkusil pěknou ranou ze střední vzdálenosti Pětník, ale hostující gólman zabránil třetí brance. To bylo ze zápasu vše a domácí Kyjovice si zaslouženě připsali tři body za výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Tomáš Pohl: Zápas hodně ovlivnil první gól. Hra byla vyrovnaná ale ze hry jsme měli více my. V druhém poločase byli opět síly vyrovnané ale druhý gól jsme přidali my. Soupeř měl svoje kvality o tom žádná, ale jak říkám první branka ovlivnila celý zápas.




Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - V. Pětník [-] , J. Kudela [-] , D. Kormanec [-] , J. Kolouch [-] , F. Boleslavský [-] , T. Pohl [-] , D. Krayzel [-] , M. Kudela [-] , J. Kováč [-] , J. Kučera [-]

TJ Tatran Štítina B
F. Graf [-] - Š. Rohovský [-] (80. R. Adamčík [-] ) , J. Rohovský [-] , J. Kadula [-] , J. Tietz [-] , P. Stoklasa [-] , D. Baier [-] (46. J. Dankovič [-] ) , P. Kunczik [-] , D. Heider [-] , D. Nardelli [-] , D. Komenda [-]

ŽK: 50. P. Stoklasa , 74. D. Nardelli .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - VAVREČKA Roman (N), HALŠKA Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.