1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec vybojoval druhou venkovní výhru


Branky


0

Domácí Klášter se drží těsně za vedoucími celky a proti Hradci, který to venku příliš neumí se věřil. Hosté ale přijeli odhodlaní, navíc po výsledcích týmů ze spodku tabulky potřebuje bodovat aby se udržel v bezpečných patrech soutěže. Domácí měli v zápase spoustu šancí, ale Hradec odolával. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. První šanci si vytvořili domácí, kdy se do zakončení dostal Loukota, ale jeho pokus obrana zblokovala na roh. Následovaly šance na obou stranách. Na domácí straně ale Arnošt bránu přestřelil a Ptáček s přímého kopu nechal vyniknout hostujícího golmana. V 23. minutě se dostal do zajímavé příležitosti Andrle a poslal hosty do vedení. Klášter mohl po chvíli odpovědět, ale po Dolákovo přihrávce mířil Ptáček nad. Hradec měl vzápětí možnost navýšit skóre, ale v zakončení selhal. V 32. minutě se Langer otočil s balonem ve vápně, ale střelu poslal jen do brankáře. Do konce poločasu už gól nepadl a šťastnější tak mohli být hosté. 

Lepší výkon domácích

Klášter šel do druhé půle odhodlaný zápas zvrátit, ale dlouho se nemohl dostat do větší šance, to samé ale platilo i pro hosty a stav se tak nějakou dobu nezměnil. V 63. minutě mohl po centru Loukoty vyrovnat Hnízdil. Branku však minul, a tak na druhé straně udeřil Hradec. V zakončení se ocitl Jakub Ibehej a navýšil náskok hostů. V nadějné střelecké pozici se poté objevil aktivní Loukota, ani tentokrát ale nemířil přesně. V 70. minutě se domácím vydařila kombinace po ose Sedláček- Hnízdil- Ptáček a poslední jmenovaný uklidil balon do sítě. 1:2. V posledních minutách domácí zatlačili Hradec a posílali jeden centrovaný míč do vápna za druhým. Nejprve Loukota našel Arnošta, ale ten poslal míč nad. Následně pak Arnošt Pelikána, ani toto zakončení ovšem nepřineslo vyrovnání. Dvě minuty před koncem vyslal poslední střelu zápasu Ptáček, gólové parametry ale neměla. Hosté si tak odvážejí velmi cenné body  v boji o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "První poločas jsme prospali. Druhý už byl lepší, měli jsme dost šancí ale bohužel to tam nespadlo."




Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - V. Bárta [-] , M. Hnízdil [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] , M. Suko [-] (46. P. Velíšek [-] ) , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

SK Hradec 1946
J. Janeček [-] - R. Straka [-] , M. Liebel [-] (80. J. Hrdina st. [-] ) , T. Vozabule [-] , L. Kadera [-] - J. Hrdina ml. [-] , O. Kiss [-] , Š. Kundrata [-] - M. Douša [-] , J. Ibehej [-] , P. Andrle [-]

ŽK: 52. P. Arnošt - 54. J. Ibehej .
Hráči zápasu: Z. Větrovec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - BALOUN Josef (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.