P. Kubiš 15.
P. Kubiš 70. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kubiš zajistil Strahovicím tři body


Branky


15. P. Kubiš , 70. P. Kubiš (p.)
0

Oldřišov byl sice kombinačně zdatnější, ale branky střílely pouze Strahovice. Obě dal Patrik Kubiš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubiš otevřel skóre po čtvrthodině hry

Oba týmy byly oslabeny o několik stabilních hráčů, neboť áčka obou týmu hrály své zápasy ve stejném termínu. První čtvrthodinu byl Oldřišov fotbalovějsí. Do vedení ale šla domácí družina z první vážnější šance, když po centru ze strany Štefek pouze orazítkoval břevno hostující brány, ale Patrik Kubiš se dostal k odraženému míči a střelou přes dva obránce propálil vše co mu stálo v cestě - 1:0. Po brance převzaly taktovku Strahovice, a z jejich tlaku se zrodila šance Kubiše, který ale napálil balón pouze do břevna. Závěrečná čtvrthodina patřila opět Oldřišovu, ale střela nestárnoucího Hartoše neměla patřičnou razanci.

Kubiš jistil výhru z penalty

Do druhé půle vstoupil aktovněji soubor trenéra Hanzlíka. Strahovický Dvořák však asi ze dvou metrů nedokázal správně seřídit miřídla a napálil balón mimo bránu. V 70. minutě byl v hostujícím vápně jasně podražen dorostenec Hluchník, míč si na značku pokutového kopu postavil Patrik Kubiš a podruhé rozjásal domácí fandy - 2:0. Poslední šanci domácích měl Petr Lhotský, ale jeho tečovaná střela do protipohybu brankáře Hřivnáče skončila pouze na jeho tyči. Pak už se domácí soustředili na udržení výsledku. Hosté ještě měli šanci na korekci výsledku, ale Pirošova střela šla jen těsně kolem tyčky domácí svatyně.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Byl to těžký zápas. Oldřišov byl lepší na balónu, ale do zakončení se moc nedostával. Více šancí jsme paradoxně měli my a myslím si tak, že naše výhra je zasloužená.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (vedoucí mužstva): Sice jsme byli lepší na balónu, ale žádné větší šance jsme neměli. Byli jsme navíc oslabení, protože áčko hrálo ve stejném termínu. Kluci bojovali a zápas měl i tak velmi slušnou úroveň. Chtěl bych pochválit i výkon rozhodčího, který přispěl k plynulosti utkání.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - T. Němec [-] , Š. Beneš [-] , J. Beneš [-] , F. Schenk [-] - A. Dvořák [-] (85. T. Hanzlík [-] ) , P. Slavík [-] , V. Štefek [-] (75. R. Němec [-] ) , P. Lhotský [-] - D. Juchelka [-] (70. M. Hluchník [-] ) , P. Kubiš [-]

SK Moravan Oldřišov B
M. Hřivnáč [-] - M. Dedek [-] (60. K. Piroš [-] ) , D. Hartoš [-] , L. Urban [-] , J. Bielak [-] (70. L. Werner [-] ) , O. Fabián [-] , T. Pardy [-] , R. Kalo [-] , P. Latoň [-] , J. Gletník [-] , M. Hluchník [-]

ŽK: 59. P. Slavík - 70. J. Gletník , 90. O. Fabián .
Hráči zápasu: J. Beneš - M. Hřivnáč .
Počet diváků: 44. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - VANĚK Pavel (N), BOŘUCKÝ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.