Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2017 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O osudu střetnutí rozhodla červená karta Jakartovic


Branky


11. R. Kokošek , 31. R. Kokošek , 36. O. Šmalec (p.) , 61. O. Šmalec , 63. R. Kokošek , 90. P. Fiedler - 3. J. Kovalčík , 60. R. Urban (p.)
0

Hosté se brzo ujali vedení. Domácí do poločasu třemi góly dokázali skóre otočit. Hosté sice po hodině hry snížili, ale domácí kontrovali dvěma góly. Svou výhru pak pojistili v samém závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Stěbořic přijelo mužstvo Jakartovic a bylo nuceno do brány postavit středopolaře Radima Holuba. Přesto vstup do utkání vyšel lépe hostům. Ve 4. minutě si postavil míč k volnému přímému kopu Břetislav Malček a střelou podél zdi zarmoutil domácí fanoušky - 0:1. Po obdržené brance převzaly taktovku hry Stěbořice a vyrovnávací gól visel ve vzduchu. Srovnání skóre se domácí družina dočkala po půl hodině hry, když vyraženou střelu Ondřeje Šmalce dopravil do brány Roman Kokošek - 1:1. Klíčový okamžik střetnutí přišel ve 35. minutě, když střelu mířící do hostující branky vyrazil  obránce Marek Poštulka. Byl nařízen pokutový kop, který s přehledem proměnil Ondřej Šmalec a navíc hostující družina přišla o vyloučeného Marka Poštulku - 2:1.  Čtyři minuty před odchodem na přestávkovou pauzu odcentroval Pavel Vavrečka míč na Romana Kokoška, kterému nečinil problém ho dopravit do opuštěné branky - 3:1.

 

Ve druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Stěbořice měly nadále velkou převahu, přesto branku vstřelila hostující družina. Po hodině hry byl v domácím vápně faulován Kamil Palkovič a nařízený pokutový kop zkušeně poslal do branky Radoslav Urban - 3:2. Odpověď Stěbořic přišla okamžitě, když Michal Kokošek prostřelil všechno co mu stálo v cestě a zvyšoval vedení domácích na 4:2. V 63. minutě prošel přes půlku hřiště Martin Fiedler, který vybídl ke skórování  Romana Kokoška, jenž uzavřel svůj hattrick - 5:2. V dalším průběhu hry zahodily Stěbořice spoustu šancí.  Jakub Fiedler zazdil čtyři šance, dvakrát byl neúspěšný Pavel Vavrečka a jednou Roman Kokošek. Konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě Pavel Fiedler, který přehodil hostujícího brankáře - 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslik (trenér): Sice jsme brzy prohrávali, přesto jsme se zvedli a cítili jsme, že se nám daří a že, se nám podaří zápas obrátit. Musím kluky pochválit, že se po posledním zápasem s Hradcem zvedli a dokázali vyhrát.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Úvod zápasu nám vyšel, ale zhruba od desáté minuty začal náš výkon upadat, pouze jsme nakopávali míče, což byla voda na mlýn domácích. Klíčovým okamžikem bylo vyloučení našeho Poštulky. Od tohoto okamžiku domácí na hřišti kralovali a vyhráli zaslouženě. Navíc nám chytal hráč z pole Holub a myslím si, že kdybychom měli brankáře, že by to bylo lepší. Klukům děkuji za to, že to neodchodili.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - J. Holubec [-] , M. Kokeš [-] (75. D. Burda [-] ) , M. Jamnický [-] (86. F. Otipka [-] ) , R. Kokošek [-] (82. V. Graca [-] ) , O. Šmalec [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] (67. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] (80. L. Burda [-] ) , M. Paleta [-] , P. Vavrečka [-]

FK Jakartovice
R. Holub [-] - M. Sváček [-] (64. D. Stanke [-] ) , L. Martinka [-] , J. Pekárek [-] (64. K. Černý [-] ) , R. Urban [-] , K. Postřimovský [-] (87. J. Porubek [-] ) , K. Palkovič [-] , J. Kovalčík [-] , M. Poštulka [-] , B. Malček [-] , D. Filip [-]

ŽK: 81. O. Šmalec , 83. M. Jamnický - 75. R. Urban . ČK: 35. M. Poštulka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - BUKOVSKÝ Josef, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.