Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.06.2017 17:00

20.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov se remízou vyšvihl na konečné třetí místo, Urban dvěma góly dotáhl v čele tabulky střelců Krejsu


Branky


0

Jakartovice v zápase dvakrát vedly, aby nakonec vydolovaly bod až v předposlední minutě zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov přijel k dohrávce 20. kola do Jakartovic. Hrál se naprosto pohodový zápas bez nervů. Začátek střetnutí vyšel lépe domácí družině, která šla do vedení už ve 2. minutě, když rohový kop Břetislava Malčeka zametl do sítě Radoslav Urban - 1:0. Budišov reagoval už za čtyři minuty, když Jan Vondrouš zlevé strany poslal míč ke vzdálenější tyči - 1:1. Do konce první půle si Budišov vypracoval tři šance. V 10. minutě pálil Jan Vondrouš nad. Ve 20. minutě nastřelil Jan Kuric tyčku. Po půlhodině hry Pavel Pizur pálil pouze do brankáře Roberta Kučerky. 

 

Ve 47. minutě zahodil samostatny nájezd budišovský Martin Pražák, který pálil pouze do brankáře. V 52. minutě šly Jakartovice opět do vedení, když se uvolnil Kamil Palkovič, který našel Radoslava Urbana, který napálil balon do sítě a dotáhl se ve střelecká tabulce na vedoucího Tomáše Krejsu z Hradce - 2:1. O minutu později napálil hostující Daniel Siažík balon do břevna. Budišov srovnal krok v 64. minutě, když rohový kop uklidil do brány Daniel Siažík - 2:2. Obrat ve skóre zařídil v 75. minutě Pavel Pizur, který dostal přihrávku mezi beky a pohodlně zavěsil - 2:3. Konečnou podobu výsledku dal v 89. minutě Kamil Palkovič, který zakroutil přímý kop do kasy - 3:3.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): V zápase už o nic nešlo, proto byl pohodový a bez nervů a úplně stejně k tomu přistoupil i rozhodčí, který jej vedl výborně. Takové zápasy, kdy už o nic nejde, a hráči jsou uvolnění, jsou nejlepší.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Přijeli jsme jen v jedenácti lidech, ale i přesto si dovolím říct, že jsme měli více hry a více šancí. O výhru jsme přišli až v předposlední minutě.



Sestavy


FK Jakartovice
R. Kučerka [-] (46. M. Hruška [-] ) - B. Malček [-] , R. Holub [-] , L. Martinka [-] , M. Poštulka [-] , M. Sváček [-] , D. Stanke [-] , K. Palkovič [-] , R. Urban [-] (55. J. Porubek [-] ) , T. Matyáš [-] (88. J. Binar [-] ) , A. Kreisl [-] (70. K. Černý [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - P. Metelka [-] , T. Skácel [-] , J. Němeček [-] , M. Marek [-] - P. Pizur [-] , F. Pražák [-] , J. Vondrouš [-] , M. Pražák [-] , D. Siažík [-] - J. Kuric [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - ŽIDEK Aleš, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.