4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice zlomily odpor soupeře ve druhém dějství


Branky


0

Pustá Polom favorita ze Stěbořic hodně dlouho kousala a o osudu zápasu rozhodl druhý gól v síti hostů. Pak ještě domácí přidali další dva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice šly šťastně do vedení

Do Stěbořic přijela rezerva Pusté Polomi. Zpočátku utkání byli o něco lepší hosté. Své šance zahodily postupně Hruška a Moravec, kteří nezužitkovali své samostatné nájezdy. Do vedení tak šly po půlhodině hry Stěbořice, když nenápadnou střelu Ondřeje Šmalce hostující brankář Krystýn podcenil a míč mu proklouzl do sítě - 1:0. V závěru poločasu nevyužili své nadějné příležitosti Michal Jamnický a Filip Otipka, když jim míč uskočil na špatném terénu. Stěbořice tak šly do kabin za jednobrankového vedení. 

Stěbořice potvrdily svoji výhru třemi góly

Začátek druhého poločasu patřil hostující ekipě. Ta se snažila o vyrovnání. Do kolen jí definitivně poslala druhá stěbořická branka po hodině hry, kterou po přihrávce Michala Jamnického vstřelil Jakub Fiedler. - 2:0. O pět minut později vyslal Michal Jamnický do samostatného nájezdu Romana Kokoška, který zkušeně zavěsil - 3:0. Tři minuty před koncem vyraženou střelu Čavery uklidil do sítě David Burda - 4:0. Pak už Stěbořice pohodlně dokráčely za vítězstvím a oživily tak své postupové naděje. Pustá Polom nadále zůstává v boji o záchranu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Byl to bojovný zápas, který se hrál na těžkém terénu. Po prvním poločase jsme vedli šťastnou střelou. Ve druhém poločase jsme přidali další tři branky a vyhráli jsme zaslouženě.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): V prvním poločase jsme byli o něco lepší, ale bohužel jsme dostali hloupou branku. Rozhodil nás druhý gól, který jsme dostali po jasném ofsajdu. Pak jsme přestali kombinovat, začali jsme se hádat a bylo po fotbale.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , M. Jamnický [-] (82. P. Fiedler [-] ) , K. Havlásek [-] , O. Šumbera [-] (75. J. Holubec [-] ) , O. Šmalec [-] , F. Otipka [-] (75. V. Kramný [-] ) , J. Fiedler [-] (60. R. Kokošek [-] ) , M. Fiedler [-] , P. Čavera [-] , P. Vavrečka [-] (65. D. Burda [-] )

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - J. Bruna [-] , J. Hendrych [-] (70. L. Juchelka [-] ) , M. Moravec [-] , M. Kotala [-] , M. Kunčík [-] , P. Bubík [-] , P. Bubík [-] , P. Sláma [-] , Z. Kačírek [-] , A. Kubala [-]

ŽK: 74. K. Havlásek , 77. J. Holubec .
Hráči zápasu: K. Havlásek - P. Bubík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HEISER Jaroslav - STANKE Vladimír, JAMNICKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.