2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec smazal dvougólové manko a porazil Úpici v rozstřelu


Branky


0

Ještě pětadvacet minut před koncem vedla Úpice nad Novým Hradcem o dva góly. Poté se však hostům podařilo dvěma rychlými góly srovnat a v penaltovém rozstřelu nakonec i zvítězit.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Úpice byli v první části lepším a úspěšnějším mužstvem. Domácí se po čtyřiadvaceti minutách ujali kýženého vedení díky trefě Jana Kuchty. Vstřelená branka nabudila domácí tým k ještě sebevědomějšímu výkonu. Naopak Nový Hradec se nemohl dostat do zápasu. To se podruhé potvrdilo na začátku druhé půle. V padesáté osmé minutě Úpice zdvojnásobila své vedení, když se podruhé v zápase prosadil Jan Kuchta.

 

Za stavu 2:0 se zdálo, že Úpice míří za vítězným ukončením sezony. Nový Hradec se však nevzdával a jak už to u vedení 2:0 bývá, soupeři stačila jediná branka, aby znovu ucítil šanci. Kýženou kontaktní branku Novohradečtí vstřelili v šedesáté osmé minutě, kdy domácího gólmana Rostislava Erbena překonal Gejza Bendig.

Snižující branka dodala hostům nový impulz. Hra Nového Hradce se rázem zlepšila a Úpice se dostávala pod tlak. Vyrovnání na sebe proto nenechalo dlouho čekat. Už pět minut po kontaktní brance se o vyrovnání postaral Lukáš Matějka. Zápas tak po remíze 2:2 dospěl do penaltového rozstřelu.

 

Ten byl vyrovnaný, nakonec však skončil lépe pro Nový Hradec. Rozstřel nakonec rozhodl teprve patnáctiletý Jan Ležík, díky kterému Nový Hradec zvítězil 4:5.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - asistent trenéra mužstva TJ Sparta Úpice: Do šedesáté minuty se pro nás utkání vyvíjelo dobře, vedli jsme o dvě branky a kontrolovali hru. Poté jsme nechali soupeře snížit, vyrovnat a vyhrát na penalty. Z naší strany naprostý kolaps a ztráta vyhraného zápasu.




Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] - T. Skála [-] (72. O. Hodbod [-] ) , J. Marel [-] , J. Romančák [-] (64. M. Novotný [-] ) , L. Rada [-] , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , Š. Mindek [-] , J. Kuchta [-] , J. Pich [-]

FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - G. Bendig [-] , T. Matějka [-] , M. Jindra [-] , L. Jarotek [-] (20. O. Vik [-] ) , F. Linder [-] , L. Matějka [-] , L. Lang [-] , J. Kašpar [-] , M. Páter [-] , J. Ležík [-]

ŽK: 70. J. Kuchta - 32. F. Linder , 36. J. Kašpar , 82. L. Matějka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Vítek Pavel - JANEČEK Štěpán, PÁLKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.