2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

28.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice zdolala Sobotku


Branky


0

Ve vyrovnaném zápase byli produktivnější fotbalisté Úpice, kteří ani jednou neinkasovali a dvěma góly rozhodli o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úpici se vydařil vstup do zápasu a už v jedenácté minutě se díky trefě Jana Kuchty ujala vedení. Po rychlé úvodní brance se domácí stáhli do obrany a útočení přenechali soupeři. Fotbalisté Sobotky se tlačili do ofenzivy náznaky šancí se jim ale nepodařilo proměňovat. V průběhu první půle se hosté octli ve dvou velkých šancích, v obou případech ale zůstal domácí gólman Rostislav Erben nepřekonán.

 

Podobný průběh měl i druhý poločas. Oba týmy měly několik příležitostí, gólově se ale znovu prosadili pouze domácí. V závěru, pět minut před koncem, upravil na konečných 2:0 střídající Oliver Hodbod.



Ohlasy k zápasu


SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - asistent trenéra mužstva TJ Sparta Úpice: V úmorném vedru se hrálo utkání v poklidném tempu. Na začátku utkání jsme se ujali vedení, poté jsme přenechali iniciativu soupeři, který se dostal do dvou šancí, které naštěstí neskončili brankou. Ve druhém poločase měla obě mužstva gólové příležitosti, které však nevyužila, až v samotném závěru utkání se nám podařilo přidat uklidňující branku a rozhodnout o konečném výsledku utkání.




Sestavy


SK Sparta Úpice
R. Erben [-] , T. Skála [-] (73. J. Kábele [-] ) , J. Marel [-] , M. Čáp [-] (89. Š. Mindek [-] ) , L. Rada [-] , T. Brus [-] , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] (83. O. Hodbod [-] ) , J. Kuchta [-] (91. J. Romančák [-] ) , J. Pich [-]


ŽK: 45. P. Kejzlar , 65. J. Kuchta , 90. R. Erben - 58. Z. Přikryl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - VÍTEK Pavel, BUCHTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.