0:1
(0:0)
49. J. Zeman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aby se přiblížila postupu, stačil Třebši na hřišti Nepolis jediný gól


Branky


49. J. Zeman
0

Třebeš se s každým vítězným kolem přibližuje historickému postupu do Krajského přeboru. O další tři body blíže jsou fotbalisté Třebše po venkovním zápase s Nepolisy, ve kterém se střelcem jediné branky zápasu stal Michal Kincl. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tým Nepolis se v úvodu zápasu soustřeďoval na pozornou obranu, která se dlouhými nákopy snažila vysouvat útočné hráče. Třebeš se tak snažila překonávat obranný blok soupeře střelami zpoza vápna, ty však často postrádaly přesnost. Po půlhodině hry výrazně zahrozily Nepolisy, když po rohovém kopu hlavičkovaly jen těsně vedle třebešské brány, kterou hájil Mikuláš Heřman. V poslední desetiminutovce první půle byli znovu aktivnější hosté. Ke dvěma střelám se dostal Michal Krykorka, gólmana Jana Marka ale nepřekonal. Poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Vstup do druhého poločasu se Třebši vydařil nejen herně, ale i gólově. Ve čtyřicáté deváté minutě se po přihrávce od Michala Krykorky prosadil Michal Kincl a hosté se ujali vedení. Po inkasovaném gólu přistoupily Nepolisy na ještě přímočařejší styl hry. Do vápna Třebše domácí posílali jeden balon za druhým, nejpevnější obrana soutěže ale odolávala.

 

Ofenzivní herní projev na druhé straně otvíral Třebši možnosti pro protiútoky. Dvacet minut před koncem se po přihrávce Jakuba Zemana vydal vstříc bráně Nepolis osamocený Jiří Rychtár. Proti střídajícímu hráči Třebše ale pohotově vyběhl gólman Jan Marko, který šanci soupeře ukončil. Do obdobné šance se hosté dostali deset minut před koncem, ani Jakub Zeman ale druhý gól Třebše nepřidal. Hosté přesto udrželi svůj těsný náskok až do konce a zvítězili 0:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva TJ Sokol Nepolisy: Hrál se svižný fotbal, zvlášť druhou půli, kdy jsme se snažili vyrovnat a hosté zase zvýšit svůj náskok z brejků. Naše nekompletní sestava dnes podala velmi slušný výkon, je na místě hráče pochválit, ovšem na body to nedalo. Korektně hraný fotbal s přehledem odřídila i trojice rozhodčích.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Masák [-] , D. Tichý [-] , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , L. Doseděl [-] - D. Šustr [-] , L. Pánek [-] , J. Vaníček [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - L. Michal [-] , J. Vlach [-] , M. Zbořil [-] , J. Neugebauer [-] (89. I. Kosyak [-] ) - L. Drapák [-] (66. J. Rychtár [-] ) , M. Krykorka [-] , P. Majer [-] , M. Štajer [-] , M. Kincl [-] - J. Zeman [-] (91. D. Hodek [-] ) -

ŽK: 56. M. Tlustý , 84. R. Chaloupka - 24. M. Krykorka , 85. J. Zeman .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Mlynář Michal - TANDLER Oto, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.