Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice pěti góly sestřelili Bílou Třemešnou


0

Zápasy mezi Kunčicemi a Bílou Třemešnou nabízely v minulé sezoně gólové hody. Nejinak tomu bylo i v tomto zápase, byť se trefovali pouze domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí těží ze slepených gólů

Fotbalisté Kunčic zahájili zápas výborně a již během prvních osmnácti minutách třikrát udeřili. Navíc třikrát ze standardních situací. V jedenácté minutě otevřel skóre zápasu domácí Jindřich Laštovička a tentýž hráč se prosadil i o pět minut později. Úspěšný vstup do zápasu podtrhl v osmnácté minutě obránce Petr Hantsch.

Rychlé třígólové vedení domácí fotbalisty pochopitelně uspokojilo. Do hry se začali dostávat i hosté, jejich kombinace však byla úspěšná pouze po hranici soupeřova vápna, v zakončení se Bílé Třemešné nedařilo. I proto první poločas skončil jasným vedením Kunčic 3:0.

 

Ve druhém poločase mohl hattrick zkompletovat Jindřich Laštovička, jeho zakončení ale skončilo pouze na tyči brány Jakuba Vočka. Dalších gólů se Kunčice dočkali v závěrečných minutách. Podobně jako v prvním poločase domácí vstřelili více gólů v krátkém časovém úseku. V sedmdesáté deváté minutě vstřelil čtvrtý gól Kunčic Jakub Mrázek, který o dvě minuty přidal i druhý gól, a zpečetil tak výhru 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Hosté byli v poli vyrovnaným soupeřem, ale v koncovce byli bezzubí. Nám to tam naopak padalo, a tak se zrodil jednoznačný výsledek. Kluci tak dali pěkný dárek trenérovi k 45. narozeninám.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
Z. Zasadil [-] - L. Rohlíček [-] , E. Svatoš [-] , D. Hamák [-] (77. D. Šolc [-] ) , P. Hantsch [-] (83. M. Zounar [-] ) - T. Zákravský [-] , J. Laštovička [-] (87. M. dudek [-] ) , J. Charvát [-] , J. Žahourek [-] (82. L. Kalenský [-] ) - P. Kuta [-] , J. Mrázek [-] -

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - P. Kiss [-] , J. Hažer [-] (47. J. Jákl [-] ) , M. Hruška [-] , J. Kubelka [-] - T. Kubelka [-] (74. J. Murdych [-] ) , J. Pátý [-] - D. Kubelka [-] , D. Žaba [-] (66. M. Jákl [-] ) - M. Pátý [-] , J. Schneider [-]

ŽK: 50. J. Laštovička - 44. J. Hažer , 63. D. Žaba .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: Kalaš Radek - ČEJCHAN Ondřej, LINHART Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.